Ana sayfa Sosyal Medya 2022 Hazal Filiz Küçükköse için dönüşüm yılı oldu!..

2022 Hazal Filiz Küçükköse için dönüşüm yılı oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Kara Sevda dizisindeki ‘Zeynep’ rolüyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Şimdilerde Bir Peri Masalı’nda karşımızda çıkan oyuncu Fox TV’nin dizisinde, iddialı, net ve dik duruşuyla izleyiciyi kendisine hayran bırakıyor.

Hazal Filiz Küçükköse, oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren bir isim. All Magazin Dergisi için objektif karşısına geçen oyuncu yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti.

2022 Hazal Filiz Küçükköse için dönüşüm yılı oldu!.. 7

Oyuncu dergiye verdiği röportajda; “Benim için 2022 dönüşüm yılı oldu” dedi. Instagram’da 3.1 milyom takipçisi olan Hazal Filiz Küçükköse, yer aldığı derginin kapağını instagram hesabında da yayınladı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Hayranları fotoğrafın altına, “Muhteşemsin” ve  “Çok güzelsin” gibi pek çok yorumda bulundular.

Oyuncunun 3 yıl aradan sonra ekranlara döndüğü Bir Peri Masalı dizisi çok uzun soluklu olmadı. Fox TV’nin arzu ettiği reytinglere bir türlü gelemeyen Bir Peri Masalı dizisi için 13. bölümde final kararı geldi. Oyuncu Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in başrolünde olduğu dizide ‘Neslihan” karakterine hayat veriyor.