Ana sayfa Dizi Haberleri tv8’in Kadere Karşı dizisi çok ünlü bir oyuncuyu 20 yıl sonra yeniden ekranlara döndürecek!

tv8’in Kadere Karşı dizisi çok ünlü bir oyuncuyu 20 yıl sonra yeniden ekranlara döndürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Emin Ün, 20 yıla yakın bir süre sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapmaya hazırlanıyor. Kadere Karşı isimli dizi projesinde ismi başrolde geçen Emine Ün, tv8 ekranında yayınlanacak proje ile birlikte yeniden oyunculuk kariyerine geri dönüş yapacak.

Mankenlik ve şarkıcılık dönemleri de yaşayan ve bir dönemin magazin gündeminden düşmeyen isimlerinden birisi haline gelen Emine Ün, 1990’lı yılların sonlarına doğru çeşitli sinema filmlerinde ve dizilerde yer alarak dikkatleri çekmişti.

Sırılsıklam ve Fanatik isimli dizilerden sonra Aynalı Tahir isimli dizide Dalya karakterini canlandıran Emine Ün, bu karakter ile de çok beğenilmişti. Hırsız, Cinlerle Periler ve Bayanlar Baylar gibi dizilerde de yer alan Emine Ün, neredeyse 20 yıldır bir projede gözükmemişti.

Çeşitli sinema filmlerinde de rol alan Emine Ün, yeni günlük dizi Kadere Karşı’nın kadın başrolü olarak bir anda dikkatleri üzerine çekti.

Nur Erkul, Hakan Eratik, Gökçem Çoban, Oktay Ekinci, Derin İnce, Berk Artıran, Gözde Mukavelat, Yeşim Alıç, Nadir Ersoy gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kadere Karşı dizisinin çekimleri devam ediyor.

Yönetmenliği Canan Çelik ve Mete Şener’in üstlendiği, geniş bir kadro tarafından hikayesi yazılmakta olan Kadere Karşı dizisi ile birlikte Emine Ün yıllar sonra yeniden ekranlara dönmüş olacak.

Kadere Karşı dizisinin hikayesi ise şöyle: Sultan, 2 yaşındaki kızını kaybeder. O gün Sultan’ın acısı bir başka annenin mutluluğuna dönüşür. Gazel de bir hafta önce, aynı yaşta olan kızını trafik kazasında kaybetmiş, ormandan çıkan küçük kızı, kendi kızı yerine koyup, kaçırmıştır. Sultan yıllarca kızını aramış, onun acısıyla, ailesi de savrulmuştur. Kader, iki kadını 18 yıl sonra bir araya getirir. İki aile birbirlerine kopmamacasına bağlanır.