Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Unutulmaz dizi Avrupa Yakası’nın Fatoş’u Şenay Gürler anneanne olmanın heyecanı içinde!

Unutulmaz dizi Avrupa Yakası’nın Fatoş’u Şenay Gürler anneanne olmanın heyecanı içinde!

tarafından ker_def

1966 yılında İzmir’de dünyaya gelen Şenay Gürler, başarılı oyunculuk performansı sergilediği birçok yapım ile izleyicilerin karşısına çıktı. Bu diziler arasında ise Avrupa Yakası’nın özel bir anlamı var. Şenay Gürler’in Fatoş karakterini canlandırdığı dizi o kadar çok sevildi ki, ünlü oyuncunun kariyerindeki popülerlik dönemi de o günlerle birlikte başladı.

Şenay Gürler en son Kalp Yarası dizisinde Azade karakteri ile ekranda yer almıştı. Kariyerinde birçok proje bulunan oyuncu, şimdilerde torun sahibi olmanın heyecanını da yaşıyor. Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV’de yayınlanan Empati isimli programına katılan Şenay Gürler, yaşadığı heyecanı şu sözlerle anlattı:

“O zaten bana Şenay diyor. Simya adı. Aramız iyi. Uzakta yaşıyorlar çok sık görüşemiyorum ama, özlüyorum, görüşmeye çalışıyoruz. Bir araya geldiğimizde de uzun uzun birlikte kalmaya dikkat ediyoruz. Şimdi tadını çıkarıyorum, kızımı büyütürken bazı şeyleri atladığımı görüyorum, Simya’ya karşı onları atlamamaya çalışıyorum. Şahane bir duygu, çok şanslıyım.”

Unutulmaz dizi Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler anneanne olmanın heyecanı içinde! 7

Şenay Gürler, 1995 yılından bu yana hem sinemada hem de dizi sektöründe çok sayıda projede bulundu. Kagısızlar isimli dizi projesi ile 1990’lı yıllarda dikkat çeken oyuncu, Acemi Cadı ve Avrupa Yakası dizisiyle de 2000’li yılların başlarında çok ilgi gördü.

Küçük Sırlar, Dila Hanım, Hayat Devam Ediyor, Kaçak Gelinler, Kış Güneşi gibi birbirinden farklı dizilerde Şenay Gürler hep başarılı performanslar ortaya koydu. Son dönemde ise oyuncu, Çukur ve Kalp Yarası gibi iki etkili dizide yine yeteneklerini sergiledi.