Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin Yağmur’u olarak gönülleri fetheden Hafsanur Sancaktutan, yine çok konuşulacak bir diziyle geliyor!

Son Yaz dizisinin Yağmur’u olarak gönülleri fetheden Hafsanur Sancaktutan, yine çok konuşulacak bir diziyle geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2000 doğumlu, henüz 22 yaşında gencecik bir oyuncu Hafsanur Sancaktutan. Ancak yetenekli bir isim olarak kariyerinde hızlı bir yükseliş de yaşamaya başladı. İlk olarak 2018 yılında Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer aldığı Gülperi dizisinde çok da farkedilmeyen Fidan karakterini oynuyordu.

Rolü gereği arka planda kalan bir kadın olan Fidan olarak ekrana giriş yaptı. Fakat genç oyuncu arayışı bitmeyen sektörde ışığı ile dikkatleri çekmiş olacak ki ardından 2019 yılında Aşk Ağlatır isimli dizide Deniz Can Aktaş ile başrolde yer aldı oyuncu.

Henüz ikinci dizi deneyiminde başrolde yer almış olması, zaten Hafsanur Sancaktutan için kariyerinde güzel bir sıçrama olmuştu. Gaziantep’te çekimleri yapılan dizi çok sürmedi, 16. bölümde final yaptı. Fakat bu dizi, Sancaktutan’a pek çok kapıyı da açtı…

Son Yaz dizisinin Yağmur'u olarak gönülleri fetheden Hafsanur Sancaktutan, yine çok konuşulacak bir diziyle geliyor! 13

Hafsanur Sancaktutan’ın kariyerinde sıçrama yaptıran iş ise Son Yaz dizisi oldu. Ali Atay ve Funda Eryiğit’in kızları Yağmur rolüyle Son Yaz’da rol aldı. Alperen Duymaz ile o kadar iyi bir ekran uyumu yakaladılar ki bu iki zıt, bambaşka dünyaların insanı Akgün ve Yağmur aşkında izleyiciyi sürüklediler.

Sancaktutan, 26 bölüm süren dizide çok iyi bir performans sergilerken, ekranın aranılan yüzlerinden birisi olmayı da başardı. Dizi, Eylül ayında ekrana veda etmişti. Hafsanur Sancaktutan ise bir süredir ekranlarda yok.

İzleyenleri, giderek büyüyen hayran kitlesi, onun şimdi yeni dizisini merakla beklemekte. Hafsanur Sancaktutan ise başarılı giden kariyerinde yine çok önemli bir anlaşmaya imza attı. Türkiye pazarına yeni giriş yapan ve yaz aylarında yayına başlayacak olan dijital platform Disney Plus ile anlaştı.

Disney Plus, son dönemde yerli dizi sektöründe çok konuşulan, aranılan, popüler ve başarılı isimleri çatısı altında topluyor. Hafsanur Sancaktutan da son günlerin dikkat çeken başarılı bir oyuncusu olarak platformun dikkatinden kaçmadı.

Son Yaz dizisinin Yağmur'u olarak gönülleri fetheden Hafsanur Sancaktutan, yine çok konuşulacak bir diziyle geliyor! 14

Şimdilerde genç oyuncunun yer alacağı ve Disney Plus’ta gösterilecek olan diziyle ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmakta.

Dizinin ismi Dünyayla Benim Aramda… Romantik komedi tarzındaki dizide Hafsanur Sancaktutan, yine son dönemin popüler isimlerinden Demet Özdemir ve başarılı oyunculuğu ile rol aldığı projelerle konuşulan Buğra Gülsoy ile başrolde yer alacak.

Demet Özdemir’in canlandıracağı İlkin karakterinin en yakın arkadaşını Hafsanur Sancaktutan oynayacak. İlkin ile arkadaşının arasında kalacak olan Tolga karakterinde ise Buğra Gülsoy yer alıyor.

İlkin’in sevgilisi Tolga’ya güven testi yapması ile başlayacak hikayede, Tolga, iki kadın arasında kalacak. Hikaye eğlenceli görünüyor, oyuncular ise son yılların beğenilen isimleri. Bakalım bu diziyle birlikte Hafsanur Sancaktutan’ın kariyer yolculuğunda başka hangi kapılar açılacak? İzleyip göreceğiz…