Ana sayfa Dizi Haberleri Üç hafta aradan sonra ekrana muhteşem dönüş yapan Yasak Elma’dan kötü haber geldi!

Üç hafta aradan sonra ekrana muhteşem dönüş yapan Yasak Elma’dan kötü haber geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son bölümüyle reytinglerde güzel bir yükseliş sergileyen Yasak Elma’dan tatsız bir haber geldi. Dizinin başrol oyuncusu Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı. Ancak işin daha endişe verici bir yanı daha var.

Yasak Elma, diğer diziler gibi üç haftadır tatildeydi. Yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekrana geldi. Üç hafta aradan sonra dizinin ekrana dönüşü muhteşem oldu. Reytinglerde güzel bir yükseliş sergileyen dizi altıncı sezonun biletini kesmeye iyice yaklaştı.

Ancak her şey güzel giderken diziden kötü bir haber geldi. Buna göre başrol oyuncusu Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen oyuncu, “İkinci kez Covid-19’a yakalandım. Yasak Elma, Maske Kimsin Sen’e ve ev halkına hayırlı olsun. Şaka bir yana, gayet iyiyim, daha önce kovid geçirdiğim ve iki aşı olduğum için hafif atlatıyorum. Aşısızken, İlk kovidim çok daha beterdi. Tavsiyelere uyun, kendinize iyi bakın, Önce sağlık” ifadelerine kullandı.

Üç hafta aradan sonra ekrana muhteşem dönüş yapan Yasak Elma’dan kötü haber geldi! 7

Ancak işin daha endişe edici bir yanı var. Zira Eda Ece, koronavirüse yakalandığını açıklamadan kısa süre önce tüm set arkadaşlarını evinde ağırlamış ve hep birlikte dizinin yeni bölümünü izlemişlerdi.

Ece Dizdar ve Şevval Sam’ın da aralarında olduğu setten 10 kişi Eda Ece’nin evindeydi ve muhtemelen virüse maruz kaldı. Bu durumda set ekibinde yeni vakaların görülmesi ve karantinaya girilmesi muhtemel gibi görünüyor. Bu da sete yeniden ara verileceği ihtimalini ortaya çıkarıyor.

Pazartesi akşamı 127. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma, bu bölümüyle reytinglerden çok iyi sonuç almanın mutluluğunu yaşıyor. Dizi bu bölümüyle ortalamanın bir hayli üstünde reyting alarak sıralamada ikinciliğe yükseldi. Dizinin altıncı sezona hazırlandığı haberi de geldi.