Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz şarkıcı olmak isterken nasıl oyuncu olduğunu anlattı!..

Aytaç Şaşmaz şarkıcı olmak isterken nasıl oyuncu olduğunu anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son Kanal D’nin Baht Oyunu dizisinde canlandırdığı ‘Bora’ karakteriyle izlediğimiz Aytaç Şaşmaz bugünlerde bir sonraki projesi olan film çekimi için gün sayıyor.

Baht Oyunu dizisindeki partneri Cemre Baysel ile yaşadığı aşkla da sürekli gündemde olan yakışıklı oyuncu YouTube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu.

Çok duygusal bir insan olduğunu söyleyen Aytaç Şaşmaz lise yıllarında şarkıcı olmak istediğini söyleyerek izleyenleri şaşırttı. Aytaç Şaşmaz bu konuda şu açıklamayı yaptı; “Şarkı söylemeyi çok seviyordum ama sesim o kadar güzel değil. Liseden sonra şan, piyano ve gitar dersi almaya başladım, sahneye çıkınca şarkıcı olma kararım değişti, oyuncu olmak istediğimi fark ettim.”

Konservatuvar okumak için istanbul’a geldikten sonra garsonluk yapan sonra reklamlarda oynamaya başlayan oyuncunun Kötü Çocuk adlı sinema filminde rol almasıyla hayatının akışı değişti. Aytaç Şaşmaz, ardından gelen Söz dizisiyle birlikte kariyer basamaklarını hızla tırmandı.

Aytaç Şaşmaz şarkıcı olmak isterken nasıl oyuncu olduğunu anlattı!.. 7

Manisa’da bulunduğu dönemde Büyükşehir Belediye Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda da rol alan oyuncu yakın gelecekte bir tiyatro oyununda rol almayı çok istediğini de söyleyerek, “Tiyatro sahnesinde olmak istiyorum ancak o dönemde başka proje olmamalı sadece ona odaklanmalıyım. Geçen gün menajerimle de bu konuyu konuştuk çok yakında yapacağım” dedi.

Çok duygusal bir çocuk olduğu açıklamasını yapan Aytaç Şaşmaz, “Çocukken öğretmenlere saygılı, öğrencilere karşı biraz artisttim ama haylaz bir çocuk değildim, sakardım elime aldığımı kırardım. Abimle birlikte çok yaramazlık yapardık” ifadelerini kullandı.

Aytaç Şaşmaz’ın konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;