Ana sayfa Sosyal Medya Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra öyle bir diziyle dönüyor ki ekranı sarsacak!

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra öyle bir diziyle dönüyor ki ekranı sarsacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Vahide Perçin, ekrana en son atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile gelmişti. Oyunculuğu ile rol aldığı her yapımda öne çıkan bir isim olan Vahide Perçin’i izleyici özledi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Hünkar karakteri, diziyi izleyenler tarafından hala akıllarda.

Performansı ile Hünkar karakterini dizi tarihimize de yazdıran Vahide Perçin, 140 bölüm rol aldığı diziden kendi isteğiyle, 3. sezonun ortalarında ayrılmıştı. Dizinin Adana’da çekilmesi, dönem dizisi olması nedeniyle yorulan oyuncu, karakterin ölmesi ile diziye veda etti.

Hünkar her ne kadar Bir Zamanlar Çukurova’da olmasa da gölgesi ile yaşatıldı. İzleyici de Vahide Perçin’i aradı hep. Oyuncu bir süre dinlendikten sonra yeni bir proje ile şimdi ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra öyle bir diziyle dönüyor ki ekranı sarsacak! 39

Şu sıralar ekranda sayıları giderek artan hukuk temalı dizilere bir yenisi daha eklenecek. Başrolünde ise Vahide Perçin rol alacak. Usta oyuncuyu heyecanla bekleyenler, yine ekrana damgasını vuracak bir dizi ve güçlü bir rolle izleyecekler Perçin’i…

Dizinin ismi Hakime Hanım. Ekranın çok izlenen Yargı, Mahkum ve yeni başlayan Hakim dizileri gibi hukuk temalı olacak adından da anlaşılacağı üzere. Bu kez bir kadın hakimin hikayesiyle ekrana gelecek olan dizinin çalışmaları devam ediyor.

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra öyle bir diziyle dönüyor ki ekranı sarsacak! 40

Güçlü kalem Ayfer Tunç’un senaryosunu yazdığı Hakime Hanım dizisinin yönetmenliğini ise Emre Aybek üstlenecek. Vahide Perçin, uzun bir aranın ardından yeniden atv ekranlarına bu kez Hakime Hanım dizisi ile dönecek.

Bir Zamanlar Çukurova’nın bu sezon sonunda bitmesi izleyenleri üzerken, Vahide Perçin’in başka bir diziyle ancak yine atv ekranlarına dönmesi de güzel bir sürpriz olacak. Bir kadın hakimin etkileyici hikayesinin yansıtılacağı yeni dizi de dram türünde ve şimdiden dikkatleri çekmeye başladı.