Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’tan bu yana Can Yaman ne kadar da bir büyük değişim geçirdi!

Erkenci Kuş’tan bu yana Can Yaman ne kadar da bir büyük değişim geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, Erkenci Kuş isimli romantik komedi dizisinde parladığı zamandan bu yana o kadar büyük değişim geçirdi ki, hayranları bu değişimi her halinden fark ediyor.

Demet Özdemir ile Can Yaman ikilisinin başrolünde yer aldığı Erkenci Kuş’un muhteşem başarısının ardından, Bay Yanlış isimli romantik komedi dizisinde Özge Gürel ile bir kez daha partner olan Can Yaman, son 1 yıldır ise kariyerine İtalya’da devam ediyor.

1989 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, Sandokan isimli dizi projesi için gittiği İtalya’da çok sayıda eğitim almasına rağmen, bu projenin iptal olması ile şaşkınlık yaşadı. Ancak sonrasında Viola come il mare isimli dizide polis karakterini canlandıran oyuncu, 2022 yılında ise Disney Plus ile özel anlaşma yapan Türk oyuncular arasına katıldı.

Can Yaman’ın yeni dönemde El Turco isimli dijital dizi projesi ile ekrana dönmesini heyecanla bekleyen hayranları, onun büyük değişimine de bu süreçte şahit oldu.

İtalya’daki 1 yıllık dönemde Türkiye’deki magazin gündeminden uzakta duran ve İtalya’da kendisine özel bir çevre edinen oyuncu, popülerliğini de yurt dışında daha da çok artırdı. Hayranları ile her buluşması olay olan Can Yaman, hareketlerinden tutun da mimiklerine ve yürüyüşüne kadar son 1-2 yıllık dönemde büyük bir değişimi de sergiliyor.

Erkenci Kuş'tan bu yana Can Yaman ne kadar da bir büyük değişim geçirdi! 8

Artık basından uzak duran ve her iddiayı yalanlamak için kamera karşısına geçmeyen, magazin gündeminde yer almak için herhangi bir çaba harcamayan ve star olma halini yansıtan tavırlar sergileyen Can Yaman, Erkenci Kuş’tan bu yana büyük değişime imzasını attı.

Türkiye’de kaldığı dönemlerde sokakta sürekli kameralar tarafından görüntülenen, yaptığı açıklamalarda zaman zaman pot kıran ve gaf yapan Cam Yaman portresi gitti, şimdi yerine starlığı özümsemiş ve bundan da memnun bir kişi geldi.

Artık basına mesafeli davranan ama hayranları karşısında ise cömertliğini, şefkatini ve insancıl yönlerini öne çıkartan bir Can Yaman portresi, son dönemde yaptığı en akıllı işlerden birisi oldu.

Erkenci Kuş'tan bu yana Can Yaman ne kadar da bir büyük değişim geçirdi! 9

Can Yaman’ın sempatik kişiliğinin yanı sıra, yurt dışındaki hayranlarına karşı sergilediği sevecen kişilik de onun daha da çok sevilmesini sağladı.

Erkenci Kuş döneminde tecrübesiz bir Can Yaman portresi artık yok. Son dönemde Disney Plus ile yaptığı anlaşması ve El Turco isimli yeni dizisi çok konuşulan oyuncu, artık star olmanın baskısını da üzerinde daha fazla hissediyor.

Can Yaman’ın Disney Plus için çekilen tanıtımların kamera arkası görüntüleri de yayınlandı ve bu görüntüler oyuncunun karizmasını da sergilediği bir tanıtım çekimi oldu.