Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere kariyeri için en önemli dönemde, Disney Plus anlaşmasıyla kendisini kısıtladı mı?

Cansu Dere kariyeri için en önemli dönemde, Disney Plus anlaşmasıyla kendisini kısıtladı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Dere, yer aldığı projelerle Türkiye’de milyonlarca hayranı bulunan bir oyuncu. Aynı zamanda bu projelerin yurt dışında yayınlanması ile birlikte oyuncu, birçok farklı ülkeden de geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Özellikle de Anne dizisinin oyuncunun yurt dışında tanınmasında çok etkili olduğunu söylemek gerekiyor.

Son iki sezon Kanal D ekranında yayınlanan ve büyük de başarı kazanan Sadakatsiz dizisi final yaparak tamamlandı. Cansu Dere de çok iyi bir performans ortaya koydu ve Caner Cindoruk ile birlikte başarılı bir partnerlik süreci yürüttü. Her iki oyuncu da bu dizi sayesinde İspanya’da ve özellikle de Latin Amerika ülkelerinde geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edildi.

Her iki başrol oyuncusu da İspanya’da son dönemin en popüler Türk yıldızları arasında ilk sıralarda yer aldı. Cansu Dere, işte böyle önemli bir dönemde kendisini yeni projelerle yurt dışında tanıtma ve popülerliğini artırma konusunda çok önemli bir fırsatın da sahibi oldu.

Cansu Dere kariyeri için en önemli dönemde, Disney Plus anlaşmasıyla kendisini kısıtladı mı? 7

İspanya’ya giderek bir ödül törenine de katılan ve İspanyol medyası tarafından da ilgi gösterilen Cansu Dere, işte böyle önemli bir süreçte Disney Plus ile özel anlaşma yapan oyuncular arasında yer aldı.

Özellikle de kariyerinde geldiği noktada bu anlaşmanın oyuncuya maddi olarak çok ciddi bir katkı sağlasa bile kariyer olarak nasıl bir fark yaracağı konusunda kafalar karışık. Çünkü oyuncu, Disney Plus dışında bir platforma iş yapamaz ve Fox TV dışındaki bir televizyon kanalında yayınlanacak bir projede bulunamaz.

Cansu Dere hayranları ünlü oyuncunun yeni projelerle gündeme gelmesini, sete çıkarak yeni rollerde yer almasını ve dünya çapında popülerliğinin artış yaşadığı bu süreçten faydalanması gerektiğini düşünüyor.

Disney Plus’un reklam çekimlerinin perde arkası yayınlandı ve Cansu Dere’nin sempatik halleri de hayranlarının beğenisini kazandı. Ancak akıllardaki soru hala taze…

Cansu Dere, bu anlaşma ile kariyeri için yeni bir fırsat mı buldu yoksa kendisini sınırlamış mı oldu?