Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci’den, Seni Kalbime Sakladım’ın finaline sitemli gönderme!

Sevda Erginci’den, Seni Kalbime Sakladım’ın finaline sitemli gönderme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yaz sezonunda bir romantik komedi dizisinin yayınlancak olması, kamu kuruluşu açısından bir ilki ifade ediyordu. Genelde başka kanallarda görmeye alıştığımız türde bir dizi olan  Seni Kalbime Sakladım, başrol oyuncuları ile dikkatleri çekmişti henüz başlamadan…

Dizide Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci başrolde yer alıyordu. İkisi de başarılı ve hayranlarının ilgiyle takip ettiği isim, Seni Kalbime Sakladım’daki partnerlikleriyle de çok beğenildi. Sevda Erginci, son yıllarda yer aldığı dizilerle adından söz ettiren ve romantik komediye de yakıştırılan bir isim.

Ekin Mert Daymaz da daha önce romantik komedilerdeki oyunculuğu ile sevilmiş, başarılı bir isim. Civanmert karakteriyle de izleyicinin kalbini çalmayı başarmıştı. Sevda Erginci’nin hayat verdiği Zeynep ve Civanmert’in hikayesi, büyük reytingler alamasa da sadık bir izleyici kitlesi tarafından beğenildi.

Genelde dizilere şans veren ve kısa sürede final kararı almayan TRT’nin 7. bölümle birlikte Seni Kalbime Sakladım’a final kararı vermesi, dizinin fanlarını üzdü. Tepkilerini sosyal medyada dile getirenler arasında Sevda Erginci hayranlarının çoğunluğu da dikkat çekmekte.

Sevda Erginci'den, Seni Kalbime Sakladım'ın finaline sitemli gönderme! 45

Erginci’nin, heyecanla başladığı dizisinin bir kaç bölümde yayından kaldırılmasından pek de hoşnut olmadığı malum. Geçtiğimiz günlerde YouTube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programının konuğu olan Erginci, direk olarak Seni Kalbime Sakladım’la ilgili konuşmasa da sözlerinin hemen final sonrasına denk gelmesi, gönderme tahminlerini de büyüttü.

Onca emek verilen dizilerin reytinglere kurban giderek kısa sürede yayından kaldırılması karşısında yaşadığı hüsran ve hayal kırıklığını aktaran oyuncu, “Büyük heyecanla, aylarca çekiyorsun, sonra diyorlar ‘reyting’!” sözleriyle aktardı. Çok fazla konuyla ilgili konuşmasa da bu kısa cümle ile birlikte üzüntüsünü de dile getirmiş oldu oyuncu. Ayrıca reyting kaygısının psikolojik olarak korkunç olduğunun da altını çizen Sevda Erginci, böylece Seni Kalbime Sakladım dizisinin finaliyle hüsran yaşayan izleyenlerle aynı duyguları paylaştığını da ortaya koyarak bir anlamda sitem etti…

Bu arada programdaki samimi açıklamaları ile de dikkat çeken Erginci, henüz 17 yaşında oyunculuk yapmaya başladığını hatırlatarak  “‘Çocuk işçi’ diye dalga geçiyorlardı. Yıllar içerisinde görünüşüm değişti, olgunlaştım, yüzüm oturdu büyüdüm. Bu iş çok zor; yorucu, yıpratıcı, bir taraftan çok öğretici. Bana büyük hayat deneyimi kattı” diyerek yaşadığı süreci de kısaca özetledi.

Sevda Erginci'den, Seni Kalbime Sakladım'ın finaline sitemli gönderme! 46

Reyting kaygısının psikolojik olarak korkunç olduğunu vurgulayan Sevda Erginci,sözleriyle de adeta, beklenen reytingi almadığı için erken final yapan son dizisi Seni Kalbime Sakladım’a göndermede bulundu.

Estetik konusunda da konuşan oyuncu, ” Benim estetik anlayışım ekranda izlediğimiz şey değil ve bence burası için de bu yavaş yavaş yıkılıyor. Yeni yeni burnunu yaptırmayan kadın oyuncular görüyor, mutlu oluyorum” ifadelerini kullandı.

Göz önünde bir isim olarak özel hayatı da hep merak konusu olan oyuncu, aşk hayatıyla ilgili olarak kalbinin boş olduğunu belirterek “Bir şey hissetmediğim birine dokunamam bile. İlişkilerde çok kandırıldım diyebilirim. Ama akıllanmadım! Önemli de değil, kandırıldığım için kendimi kötü de hissetmiyorum çünkü benimle ilgili değil” diye konuştu.

Sevda Erginci ve Hakan Gence’nin muhabbetinin tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;