Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş’in Dönüş’ü Almila Ada çarpıcı pozlarıyla konuşuluyor!..

Üç Kız Kardeş’in Dönüş’ü Almila Ada çarpıcı pozlarıyla konuşuluyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İlk defa 2014 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizideki ‘Nehir’ karakteri ile dizi setlerine adım atan oyuncu Almila Ada, Adı Efsane dizisindeki ‘Melis’ karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanındı.

Almila Ada esas çıkışını ise Cennet’in Gözyaşları isimli dram dizisiyle elde etti. Bir Deli Rüzgar ve Güvercin dizilerinin ardından  Almila Ada, yeni sezonda Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Dönüş’ karakteri ile ekranlara döndü.

Women’s Shine Magazine Dergisi’nin Mart sayısı için objektif karşısına geçen güzel oyuncu dergiye birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Üç Kız Kardeş'in Dönüş'ü Almila Ada çarpıcı pozlarıyla konuşuluyor!.. 8

Hem güzelliği hem de yeteneğiyle dikkat çeken oyuncu, dergiye verdiği röportajda, ‘Hayranlarından hakkında duyduğun en şaşırtıcı ve en hoşuna giden söz ne olmuştu?’ sorusuna, “Tek bir şey aklıma gelmiyor ama genel olarak sonsuz destek ve takipte olmaları, paylaşımlarıma olan ilgileri, gerçekten onların varlığından dolayı çok minnet duyuyorum” yanıtını verdi.

Üç Kız Kardeş'in Dönüş'ü Almila Ada çarpıcı pozlarıyla konuşuluyor!.. 9
Dergiye hakkında merak edilenleri anlatan  oyuncu, Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı ‘Dönüş’ karakteriyle de beğeni topluyor.

Yapımı Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizide birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi anlatılıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.