Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş izleyicisi isyanda! Show TV’ye bir uyarı var!

Üç Kuruş izleyicisi isyanda! Show TV’ye bir uyarı var!

tarafından sule sule

TelevizyonGaazetesi.com / Detay – Show TV’nin bu sezon ekrana getirmeye başladığı yeni dizisi Üç Kuruş bir türlü bekleneni vermedi. Büyük bir iddiayla ekrana gelen ancak ortalamayı bir türlü geçemeyen Üç Kuruş’un izleyicisinin çok önemli bir isteği var.

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Üç Kuruş dizisi, ezilmiş romanların dünyasını izleyicinin karşısına çıkarıyor. İzleyiciyi çok renkli bir dünyaya taşıyan Üç Kuruş, duygusal sahneleriyle de dikkat çekiyor. Kartal’ı canlandıran Uraz Kaygılaroğlu’nun performansı ise izleyiciyi resmen uçuruyor.

Üç Kuruş izleyicisi isyanda! İzleyici güzel fragman istiyor! 26

Senaryo iyi, oyunculuklar başarılı ama Üç Kuruş reytinglerde bir türlü ortalamayı geçemiyor. Dizi önceki bölümlerde olduğu gibi dün akşamki bölümden de ortalama puan aldı ve tüm izleyicide altıncı sırada yer aldı.

İzleyici ise Üç Kuruş ekibinin diziyi harcadıklarını düşünüyor. İzleyiciye göre Üç Kuruş yapım ekibi dizinin hiç doğru dürüst fragmanını yayınlamıyor, tanıtımını yapmıyor. Özellikle heyecanlı ve duygusal sahneleri tanıtımlarda görmek istediklerini belirtiyor.

Bir izleyici bu konudaki tepkisini şöyle dile getirdi: “Oranlar güzel ama daha yüksek olmamasının tek sebebi fragmanların kötü hazırlanması. Dün akşamki bölüm muazzammış. Tag gezdim Herkes öyle diyo. Ama ben fragmanları beğenmedim diye izlememiştim. Şu fragman işini düzeltmeliler.”

Üç Kuruş izleyicisi isyanda! İzleyici güzel fragman istiyor! 27

Bir başka izleyici de “Bölüm aşırı iyidi ve daha da fazla reytingler hak ediyor ama maalesef ki fragmanlar iyi değildi. Bölüm çok güzel ve etkili ama gereksiz önizlemeler ve kötü fragman vardı”

Üç Kuruş izleyicisi isyanda! İzleyici güzel fragman istiyor! 28

Bir izleyicinin tepkisi ise çok sertti. İzleyici sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Bu nasıl bir saçmalık bu nasıl bir aptallık 3 tane önizleme ve 1 tane fragman bölüm heyecanı kalmıyor manyak misiniz ? reyting zaten düştü amacınız ne sizin? Promosyon normal insanlar gibi olsun 2 fragman atın. Bölüm bittikten sonra bir fragman ve Cuma günü bir fragman olsun” diye yazdı.

Üç Kuruş izleyicisi isyanda! İzleyici güzel fragman istiyor! 29