Ana sayfa Sosyal Medya İnanılır gibi değil! Can Yaman hayranları profesyonel bir şirket gibi çalışıyor!

İnanılır gibi değil! Can Yaman hayranları profesyonel bir şirket gibi çalışıyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Görünen o ki Can Yaman Türkiye’nin dünyanın en tanınan markalarından biri haline geldi bile. Öyle ki, ünlü aktörün yabancı hayranları kurdukları Can Yaman Media (CYM) ile profesyonel bir şirket gibi çalışmaya başladı. CYM, Twitter hesabında “misyon ve vizyonunu” açıkladı.

Dolunay ile kariyerinde önemli bir adım adan Can Yaman, hemen ardından Demet Özdemir’le birlikte başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş’la adını tüm dünyaya duyurdu. Daha sonra oynadığı Bay Yanlış’ın reyting yetersizliğiyle sona ermesinin ardından Can Yaman İtalya’ya yerleşti.

Şimdilerde Sandokan isimli bir İtalyan dizisinde oynamak için hazırlanan oyuncu, ayrıca Türk asıllı yönetmen Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında da oynamıştı.

İnanılır gibi değil! Can Yaman hayranları profesyonel bir şirket gibi çalışıyor! 8

Can Yaman’ın dünyadaki hayran kitlesi o kadar büyüdü ki Türkiye’nin yurt dışında en tanınan markalarından biri haline geldi. Can Yaman’a sonsuz derecede sadık olan hayranları Can Yaman Media (CYM) adında bir de grup kurdu.

Kendine logo yapan grup, Twitter’daki hesabında bir kurumsal şirket gibi “misyon ve vizyonunu” açıkladı. Yapılan açıklamada özetle şunlar denildi:

“Bu, CYM’nin amacını ve arkasında kimlerin bulunduğu açıklayan bir duyurudur. CYM, hayranların sosyal medyadaki etkileşiminin ne kadar önemli olduğunu fark eden ve kendini Can Yaman’ın tanıtımına adayan iki hesap (İtalya ve İran) tarafından kurulmuştur.

CYM, dünyanın her yerindeki Can Yaman hayranlarını bir araya getirmek ve koşulsuz bir şekilde desteklemek amacıyla kurulmuştur. CYM olarak farklı ülkelerdeki Can Yaman hesaplarını da destekleyerek büyümelerini hedefliyoruz. Can Yaman’ın her türlü kararını saygıyla ve sevgiyle destekliyoruz.”

İnanılır gibi değil! Can Yaman hayranları profesyonel bir şirket gibi çalışıyor! 9