Ana sayfa Güncel Haberler Uçak Kazası Raporu Özel Bölümleriyle National Geographic’te

Uçak Kazası Raporu Özel Bölümleriyle National Geographic’te

tarafından ker_def

Havacılık tarihinin en yıkıcı kazalarını araştıran ve havacılık endüstrisine yol gösteren “Uçak Kazası Raporu” özel bölümleriyle 1 Temmuz’dan itibaren her pazartesi saat 22.00’de National Geographic’te.

Dünyada her yıl sayısız uçuş gerçekleşiyor. En konforlu ve güvenli ulaşım yöntemi olsa da insan hatasından, mekanik arızalardan veya tasarım kusurlarından kaynaklanan kazalar bazen kaçınılmaz olabiliyor. Üstelik bu kazalar nadiren gerçekleşiyor olsa bile tarihe “havacılık felaketi” olarak geçiyor.

National Geographic’in efsanevi yapımı “Uçak Kazası Raporu”, havacılık tarihine damgasını vuran en yıkıcı kazaları araştırıyor; görgü tanıklarının ve yolcuların ifadeleri, resmi kayıtlar ve son teknoloji ürünü canlandırma teknikleriyle kazaları tüm detayıyla ekranlara taşıyor. Yapım gelecekte benzer kazaların yaşanmaması için yapılması gerekenleri de ortaya koyuyor.

“Uçak Kazası Raporu” özel bölümleriyle 1 Temmuz Pazartesi gününden itibaren her pazartesi günü saat 22.00’de National Geographic ekranlarına geliyor.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, dünyaca ünlü oyuncuların rol aldığı kaliteli yapımları ve ses getiren lokal prodüksiyonları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic kanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izleyebilirsiniz.