Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 3 Nisan 23. bölüm 2. tanıtım yayınlandı… Kıyamet kopacak! Oya, kuş gibi tuzağa düşüyor!

Ufak Tefek Cinayetler 3 Nisan 23. bölüm 2. tanıtım yayınlandı… Kıyamet kopacak! Oya, kuş gibi tuzağa düşüyor!

tarafından zk zk
STAR TV’nin Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü 3 Nisan Salı günü yayınlanacak.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil ve Mert Fırat’ın rol aldıkları dizinin 23. bölüm 2. tanımı da yayınlandı. Tanıtımda Pelin’in Tunç’la ilgili olayı Taylan’a itiraf ettiği görülüyor. Pelin, suçu Merve’nin üstüne atarken Serhan’ın boşanamadığını söylemesiyle Oya koşup geliyor ama onu çok kötü bir sürpriz bekliyor!

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Gerçek ortaya çıkıyor. Merve ve Pelin’in başı büyük dertte! Her an kendilerini parmaklıklar arkasında bulabilirler. Büyük bir panik ve yeni yeni kurulan oyunlar. Üstelik ikisi de kendini kurtarmanın peşinde. Pek de açık oynamıyorlar.

Diğer yanda Oya’yla Serhan’ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Başlarına geleceklerden habersizler.

Mehmet, Burcu ilişkisinde sona geliniyor. Marifetli bir oyuncu, oyunu ne zaman kaybettiğini hemen anlar… Bu defa kuyulara düşen Burcu mu olacak? Adalet yerini bulacak…

Ve sonunda Sarmaşık’ın en büyük skandalı patlıyor. Merve, Serhan’ın hayatında biri olduğunu anlıyor. Kim olduğunu tespit etmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yapıyor. Oya, kuş gibi düşecek tuzağa!

İşte yeni bölüm tanıtımı…