Ana sayfa Dizi İzle Ufak Tefek Cinayetler 33. Bölüm İzle – Mahvediyorsun Beni

Ufak Tefek Cinayetler 33. Bölüm İzle – Mahvediyorsun Beni

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 33. yeni bölümü 18 Eylül Salı akşamı yayınlandı. Yeni bölümde izleyiciler bambaşka olaylara şahit oldu. Dizide kafaları karıştıran birçok sahne vardı. Dizinin yeni sezonu geçlişile şimdiki zaman arasında gidip gelen sahnelerle doluydu. Diziye Kerim Adil Sağlam karakteriyle katılan Osman Sonant ile Emre Çelen karakteriyle katılan Ushan Çakır ilk kez seyirciyle buluştu. Kerim Adil Sağlam’ın aslında Merve’nin lisedeki aşkı olduğunu ve zengin bir ailenin çocuğu diye onunla birlikte olduğunu fakat babası iflas edince ondan ayrılıp Serhan’la birlikte olduğunu gördü izleyiciler. 33. bölümden önemli sahneler dizinin bitmesinin ardından Youtube’da yayınlandı.  Bu sahnelere ilgi de bir hayli fazlaydı.

Videoda o sahnelerden birisini izleyebilirsiniz… Peki 33. bölümde başka neler yaşandı?

33. bölümde yaşananların detayı şöyle:

Merve, Pelin, Oya ve Arzu… Mahşerin dört atlısı tekrar bir arada. Yine alabildiğine zarif, göz alıcı ve bir o kadar da tehlikeliler. Çünkü ufak tefek cinayetler ve daha büyükleri tam da böyle işlenir. En karanlık işlerin icabına en ışıltılı yerlerde, herkesin gözü önünde bakılır.

Edip cinayetinden sonra görülecek çok fazla hesap, verilecek çok fazla savaş var. Başkomiser Kemal, cinayeti bir an önce aydınlatmaya kararlı. Nihayet Sarmaşık’ın ağır topları sorguya çekiliyor ve Kemal sonuca varıyor!

Diğer yandan, Kerim Adil Sağlam, bütün karanlığıyla Sarmaşık’a çöküyor. Birden güneşli dünyalarını kara bulutlar sarıyor.

Bundan sonrası, daha kanlı, daha sert fakat çok daha etkileyici olacak, belli. Aşk kokusu, suç rüzgarına karışıp, dolaşıyor Sarmaşık’ta.