Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 34. bölüm tanıtımı yayınlandı! Korkunç sır ortaya çıkıyor, birlikte öldürmüşler!

Ufak Tefek Cinayetler 34. bölüm tanıtımı yayınlandı! Korkunç sır ortaya çıkıyor, birlikte öldürmüşler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Analiz
STAR TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in yeni bölümü 25 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Dizinin 34. bölümünden ilk tanıtım geldi.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Mert Fırat, Osman Sonant, Ushan Çakır ve Bade İşçil’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde korkunç sır ortaya çıkıyor!

Edip’in öldürülmesinden sonra sorguya alınan Sarmaşık sakinleri, ortak bir ifade vermiş, bu durum Komiser’in de dikkatini çekmişti.

Yeni bölüm tanıtımında Edip’in ölümünde herkesin parmağı olduğu izlenimini doğurdu. Arzu ve Mehmet arasında geçen konuşma şaşkınlık yaratırken, o odada olanları herkesin ortak bir planla sakladıkları da anlaşılıyor.

İşte 34. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sarmaşık’ın ağır topları sorgu odasında!

Merve, Pelin, Oya ve Arzu… Mahşerin dört atlısı tekrar bir arada. Yine alabildiğine zarif, göz alıcı ve bir o kadar da tehlikeliler. Çünkü ufak tefek cinayetler ve daha büyükleri tam da böyle işlenir. En karanlık işlerin icabına en ışıltılı yerlerde, herkesin gözü önünde bakılır.

Edip cinayetinden sonra görülecek çok fazla hesap, verilecek çok fazla savaş var. Başkomiser Kemal, cinayeti bir an önce aydınlatmaya kararlı. Nihayet Sarmaşık’ın ağır topları sorguya çekiliyor ve Kemal sonuca varıyor!

Diğer yandan, Kerim Adil Sağlam, bütün karanlığıyla Sarmaşık’a çöküyor. Birden güneşli dünyalarını kara bulutlar sarıyor.

Bundan sonrası, daha kanlı, daha sert fakat çok daha etkileyici olacak, belli. Aşk kokusu, suç rüzgarına karışıp, dolaşıyor Sarmaşık’ta…