Ana sayfa Dizi İzle Ufak Tefek Cinayetler 41. Bölüm – Senin İçin Sustum

Ufak Tefek Cinayetler 41. Bölüm – Senin İçin Sustum

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 41. yeni bölümü 13 Kasım Salı akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluştu. Herkesin katil adayı olarak gösterildiği dizide reytingleri artırmak için her türlü yönteme başvuruluyor. Senaryosunun yaz aylarında yeniden şekillendiği dizide izleyiciler en çok da merak unsurunun eksikliğinden bahsediyordu. 41. yeni bölüm merak unsuru konusunda diğer bölümlere nazaran daha etkileyiciydi. 41. bölümden görüntüler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 41. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

41. bölümün detayları şöyle:

Sarmaşık sakinleri gafil avlanıyor!

Arzu’nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu’nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler.

Merve’nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.

Yapım: Ay Yapım
Senaryo: Meriç Acemi
Yönetmen Ali Bilgin

Oyuncu Kadrosu:
Oya: Gökçe Bahadır
Merve: Aslıhan Gürbüz
Serhan: Mert Fırat
Pelin: Bade İşçil
Taylan: Ferit Aktuğ
Arzu: Tülin Özer
Mehmet: Yıldıray Şahinler
Kerim: Osman Sonant
Burcu: Duygu Sarışın