Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 44. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Boşanma savaşı başladı

Ufak Tefek Cinayetler 44. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Boşanma savaşı başladı

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yayından kaldırılacağı iddiaları arasında dizi 4 Aralık Salı günü izleyicilerle 44. bölümüyle buluşacak. Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Bade İşçil ve Gökçe Bahadır’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 44. bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Fragmanda detaylara hakim olabilirsiniz. Ancak uzlaşma meselesi daha çok savaşa dönüşecek. Serhan, kızını yurt dışına götürüp otel odalarında kalan Merve’ye buna hakkı olmadığını söylerken, Merve, insan içine çıkacak hali kalmadığı için gittiği itirafında bulunuyor.

Bu arada Sarmaşık’ta ipler iyice gerilecek. Kerim ve Merve’nin arasında bir ilişki olduğu söylentisi yayılmaya başlıyor.

Sarmaşık’ın diğer sakinleri ise başka dertlerle uğraşıyor. Serhan ve Kerim’i karşı karşıya getiren yeni gelişmeler, karşılıklı kavgaya dönüşecek.

Boşanma Savaşı Başladı!

Boşanma savaşı başladı! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler… Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor.

Yapım: Ay Yapım
Senaryo: Meriç Acemi
Yönetmen Ali Bilgin

Oyuncu Kadrosu:
Oya: Gökçe Bahadır
Merve: Aslıhan Gürbüz
Serhan: Mert Fırat
Pelin: Bade İşçil
Taylan: Ferit Aktuğ
Arzu: Tülin Özer
Mehmet: Yıldıray Şahinler
Kerim: Osman Sonant
Burcu: Duygu Sarışın