Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisi 5. bölümünde Merve’nin gözü korktu

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 5. bölümünde Merve’nin gözü korktu

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler 5. bölümü dün akşam ekrana geldi.

Star TV’de 21 Kasım Salı günü yayınlanan dizide nefesler kesildi. Beklenen son gerçek olmadı. Oya’nın intikam için yaptığı pestisit oyunundan sonra doktorluğu tehlikeye girmişti. Ancak 5. bölümde her şey bir anda değişti. Merve’nin belki de ilk defa gözü korktu. 6. bölümde bunun değişip değişmeyeceği merak ediliyor.

Ufakl Tefek Cinayetler izleyenleri Oya’nın zaferini kutluyor. 5. bölüm yayınlandı. Oya’nın Sevgi Cumhuriyeti Merve’nin korku imparatorluğunu yıktı. Ayrıca Serhan ile Oya arasındaki yakınlaşma da arttı. Merve bunun farkında olmasa da hiç beklemediği yerden darbe alabilir.

Kliniği mühürlenen Oya ne yapacak? Merve bu hamlesinin ardından hiç tanımadığı düşmanlar kazanıyor. Merve’nin korku cumhuriyetiyle Oya’nın sevgi cumhuriyeti karşı karşıya geliyor! Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeli. Merve’nin bu hamlesine karşılık büyük bir patlama yaşayacak.

Arzu ise, atağa geçiyor. Boşanma davası sürecinde Mehmet için zor günler başlıyor.

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı “Ufak Tefek Cinayetler her hafta artacak temposuyla çok konuşuluyor. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Fakat 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aşağıdaki linkten Ufak Tefek Cinayetler 6. yeni bölüm fragmanını yayınlandığı anda izleyebilirsiniz.