Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisi kimseyi ikna edemiyor! Kimse bir neden bulamıyor!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi kimseyi ikna edemiyor! Kimse bir neden bulamıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, gelecek hafta 32. bölümle sezon finali yapacak.

Ancak görünen o ki izleyicisini bir konuda hala ikna edememiş!

Sezona hızlı bir giriş yapan ve o yaz partisinde yaşananlara gelene kadar pek çok hikaye izleyenler dizinin takipçileri, hala birinin bir başkasını öldürmek için çok güçlü bir nedene sahip olduğu inancını taşımıyor!

Sosyal medyada konuyla ilgili yapılan yorumlara bakılınca, zaten uzadıkça uzatılan konu nedeniyle, izleyicilerin iyice gerildiği görülüyordu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi kimseyi ikna edemiyor! Kimse bir neden bulamıyor! 7

Konular ilerlemeyince, sosyal medyada isyana dönüşen durum, bu kez de sezon finaline doğru, “Kim öldü?” sorusu üzerine yoğunlaştı ama kafalardaki soru işaretleri daha da çoğaldı!

31. bölümde uzun uzun karakterlerin bir diğerini öldürmesi için nedenlerin yer aldığı sahneler izledik. Ancak izleyici hiç de ikna olmadı!

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Ne Arzu’nun, ne Merve’nin, ne Taylan’ın, ne Pelin’in ve ne de Oya’nın, bir diğerini öldürmek için sunulan nedenleri, aslında izleyici açısından hiç de ikna olunmayan nedenlerdi!

Diziyi başından beri izleyenler, gelinen noktada hayli kızgın! Sosyal medyada da artık durumu ti’ye alan eleştiriler yapmaya başladılar.

Bakın dizinin müdavimleri neler söylediler?