Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de katille ilgili yeni ipuçları ortaya çıktı!

Ufak Tefek Cinayetler’de katille ilgili yeni ipuçları ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Salı akşamları yayınlanan dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de kurbanın kimliği ve katil dizinin ilk bölümlerinden beri büyük bir merak içinde bekleniyor.

Son bölümlerde yaşanan olaylar katilin Merve, kurbanın da Oya ya da Serhan olabileceği ile ilgili tahminler doğursa da sonuç bambaşka olabilir.

Dün akşam yayınlanan 25. bölümde Merve’nin Oya ve Serhan arasındaki aşkı öğrendikten sonra nasıl bir plan kuracağı büyük bir merak yarattı. Dizide, maktul ve katil ile ilgili ipuçları arayan izleyenler bazı detaylara da ulaşabildi.

Ufak Tefek Cinayetler'de katille ilgili yeni ipuçları ortaya çıktı! 9

Yayınlandığı ilk günden beri dizide kimin veya kimlerin öldürüleceği hep heyecanla bekleniyor. Son bölümlerde izleyenlerin sabrının da iyice taştığı görülüyor. Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda, dizide en azından bir cinayetin işlenme ihtimalini göz önüne alan izleyicilerin büyük çoğunluğu Merve’den şüpheleniyor.

Sarmaşık’ta iyice karışan olaylara rağmen en baş şüpheli hep Merve olarak durdu. Ancak kimin onun kurbanı olacağı sorusu hep kafalarda soru işareti olarak kalmıştı. Serhan ve Oya ilişkisinin ortaya çıkmasıyla, Merve’nin kurbanlarının da bu iki kişiden birisi olma ihtimali yükseldi. Son bölümde de bazı ipuçları ortaya çıktı.

Dizinin sezon sonuna yaklaşırken yapılan tahminler doğru çıkacak mı henüz bilemiyoruz ancak, 25. bölümde gelinen dizinin ilk bölümünde camdan atılan kişinin kimliği hala esrarını korumaya devam ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de katille ilgili yeni ipuçları ortaya çıktı! 10

Sosyal medyada çokça konuşulan konu ile ilgili izleyiciler bazı ipuçlarını şimdiden yakalamış görünüyor. Büyük ihtimalle Serhan’ın öleceği üzerinde birleşen izleyenler, Oya’nın da markajda olduğunu konuşuyor. Bazı izleyiciler camdan düşen kişinin kadın olduğu tahmininde bulunurken, bazıları da erkek olduğu ihtimali üzerinde duruyo. Son bölümde komiserin camdan düşen kişinin cesedinde ojeli bir tırnak ile ilgili iz bulması, ilk ipucunu da vermiş oldu. Katil bir kadın! Büyük ihtimalle de Merve ama dizide izleyenlere ilginç bir ters köşe de yapılabilir!

Sosyal medyada yorum yapan bir izleyicinin sözleri ise dikkat çekiciydi. Dizide olaylar öyle noktalara geliyor ki artık öleni de öldüreni de tahmin etmek zor! Herkes olabilir. İzleyicinin yorumu şöyle:

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

“İhtimaller gittikçe arttı, sonunda artık her şey olabilir moduna girdi herkes. Çok mantıklı şekilde bağlanmasa bile ölen/öldüren kim olursa olsun uyar yani herkes olabilir çünkü. Edip’in ne yapacağını bilmiyorum veya bir şey yapıp yapmayacağını. Ama kafasındaki her neyse, uzun zamandır fikri de hissi de aynı diye düşünüyorum. Havuzdan çıkıp gülmesi bunun en büyük ispatı.”

Ufak Tefek Cinayetler'de katille ilgili yeni ipuçları ortaya çıktı! 11

Bir izleyici ise katil ve maktul ile ilgili şu çarpıcı tespitte bulunuyor:

“Katil Serhan, ölen Merve. Başka hiç bir açıklaması yok! akşamki kadınların kavga sahnesi, eğer cinayet sahnesi ile o sahnedeki ayakkabı tarzlarına ve renklerine bakarsak, Merve ve Oya o iki kişi. Katil Serhan, ölen de Merve! Serhan, Merve ve Oya’yı ayırmaya çalışırken Merve ölüyor!”

İşte diziyi izleyenlerin sosyal medyadaki tahminleri ve yakaladıkları ipuçlarından bazıları: