Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de oynayan Duygu Sarışın’ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz?

Ufak Tefek Cinayetler’de oynayan Duygu Sarışın’ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamlarının favori dizileri arasında yer alan Star TV’nin Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Pilates eğitmeni Burcu’yu oynayan Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy ile birlikteliğinden sonra çok konuşulmaya başlanmıştı.

Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Duygu Sarışın'ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 17

İçerde dizisinde rol almasıyla gündeme gelen oyuncu, bu kez Ufak Tefek Cinayetler’deki rolü çok sevilmese de başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Duygu Sarışın'ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 18

Peki gerçekte Duygu Sarışın’ı ne kadar tanıyorsunuz?

Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Duygu Sarışın'ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 19

Duygu Sarışın, magazinde zaman zaman yaşadığı aşkla gündeme gelse de sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardan renkli bir hayatı olduğu ve  ailesi ve arkadaşlarıyla çok iyi vakit geçirdiği görülüyor. Sarışın’ın, fotoğraflarında bolca yer alan küçük kız da ablası Müge’nin kızı, yani yeğeni Mira.

Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Duygu Sarışın'ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 20

Duygu Sarışın, aslında İzmirliler’in çok yakından tanıdığı bir isim. Babası 10 yıl boyunca İzmir Konak Belediyesi Başkanlığı’nı yapan Ahmet Sarışın. Kızını oyunculuk konusunda da her zaman destekleyen Ahmet Sarışın, İzmir’deki yerel bir gazeteye verdiği röportajda şöyle konuşuyor:

Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Duygu Sarışın'ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 21

“İki kızım var. İkisi de Güzel Sanatlar mezunu. Büyük kızım bir ara oyunculuk yaptı ama bıraktı, şimdi evli. Küçük kızım Duygu da İzmir Devlet Tiyatrosu’nda uzun yıllar oynadı. Bir gün İstanbul’a gitmek istedi. Önce üzülmüştüm ama hayalleri vardı, gitti. Şimdi severek izliyorum. Başarılı bir oyuncu. Babası olarak gurur duyuyorum.”

Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Duygu Sarışın'ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 22

24 Kasım 1987 yılında İzmir’de doğan genç oyuncu, eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmıştır. Televizyon dünyasına geçisi ise 2011 yılında Cennetin Sırları dizisi ile olmuştur.

Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Duygu Sarışın'ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 23

İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak geçtiğimiz sezon İçerde dizisinde bir polisi oynuyordu.

Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Duygu Sarışın'ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 24

1.70 boyunda ve 56 kilo olan genç oyuncu tipik bir Yay burcu. Geçtiğimiz yıl aynı dizide birlikte rol aldığı yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile bir dönem aşk yaşayan oyuncu ilişkisini bitirmişti ancak son günlerde adı yeniden Çağatay Ulusoy ile anılmaya başlandı.

Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Duygu Sarışın'ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 25

Duygu Sarışın, yeğeni Mira ile fırsat buldukça bol bol vakit geçirdiği de instagram’daki fotoğraflarında görülüyor.

 

Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Duygu Sarışın'ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 26

Opera sanatçısı olan ablası Müge Sarışın Özelge’nin kızı Mira’nın doğumunda anne ve babasıyla birlikte yeğeniyle bir fotoğrafı da gazetelere yansımıştı.

Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Duygu Sarışın'ın kimin kızı olduğunu biliyor musunuz? 27

Duygu Sarışın, ablası ve yeğeniyle mutlu anlarından birinde çekilen bu fotoğrafa da “Milyon ve milyarlarca kez şükürler olsun… şahane ailem” notunu düşmüş.