Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de şimdi ne olacak? Edip’in katili Arzu, hapse mi girecek?

Ufak Tefek Cinayetler’de şimdi ne olacak? Edip’in katili Arzu, hapse mi girecek?

tarafından zk zk
Ufak Tefek Cinayetler’in dün akşam ekrana gelen son bölümünde, Oya ve Komiser Kemal Sarmaşık’taki sır cinayetle ilgili gerçekleri ortaya çıkardı.

Star’da her Salı ekrana gelen, başrollerini Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Tansu Biçer, Ushan Çakır ve Duygu Sarışın’ın paylaştıkları Ufak Tefek Cinayetler’de düğüm çözüldü.

Sezon finalinde Edip’in, Merve’nin evindeki camdan düşüp ölmesi ile dizide gözler Sarmaşık sakinlerine çevrilmişti. Katilin kim olduğunun büyük merakla beklenildiği Ufak Tefek Cinayetler’de Edip’in katilinin Arzu olduğu ortaya çıktı.

Tüm engellere rağmen Komiser Kemal, Edip cinayetinde çözülmeyi sağladı. Oya’nın gerçek cinayet aletini bulması da katilin ortaya çıkmasında büyük rol oynadı.

Ufak Tefek Cinayetler'de şimdi ne olacak? Edip'in katili Arzu, hapse mi girecek? 7

Arzu’yu bitiren vicdan azabı!

Dizinin final bölümünde, cinayet gününü hatırlayan Arzu’yu vicdan azabı çekerken gördük. Edip’in kafasına şamdan ile vuran Arzu, bu yükü daha fazla taşıyamadı ve gözyaşlarına boğuldu.

Bu sahnelerden sonra yeni bölüm merak konusu oldu. Dizinin yeni bölümünde Arzu’nun katil olduğunun ortaya çıkmasından sonra Arzu hapse mi girecek? Olaylar nasıl gelişecek? Şimdi herkes bu soruları soruyor.

38. bölümden yayınlanan ön izlemede bu konuda bir ipucu yok. Ancak Pelin ve Burcu cephesinde büyük bir restleşme yaşanacak. Emre’yi elinden alacağını düşünen Burcu, Pelin’i ‘kan çıkar’ diyerek tehdit ediyor. Burcu, konuştuklarını duyduğunu ve Pelin’in kocasını da alıp Sarmaşık’tan gitmesini istiyor.

İşte 38. bölümden yayınlanan ön izleme: