Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Taylan’ı bir şok bekliyor!

Ufak Tefek Cinayetler’de Taylan’ı bir şok bekliyor!

tarafından zk zk
Star TV’de bu akşam 29. bölümüyle ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümünden ön izleme yayınlandı.

Serhan’dan duyduğu sözlerle Taylan adeta şok geçirecek! Kısa süreli bir şok yaşayan Taylan, Serhan’ın “oya ile biz sevgiliydik” açıklaması üzerine büyük şaşkınlık yaşıyor.

Ancak sosyal medyada diziyi yorumlayanlar, Taylan’ın bu halini ti’ye alıyor. Pelin gibi güzel bir kadınla evli olan Taylan’ın hala Oya için yaşadığı bu şoka anlam veremiyorlar.

Tabii yaşanan bu şok anı, katilin Taylan olması ihtimalini de izleyicinin gözünde yükseltiyor. Kıskançlık yapıp Serhan’ı ya da Oya’yı mı öldürdü şeklinde sorular kafalarda dolaşmaya başladı bile!

İşte yeni bölümden ön izleme:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Cinayete adım adım… Ufak Tefek Cinayetlerde son düzlük başlıyor. Şüphelileri görmeye, cinayetler ilgili büyük bilgiler alıp, sonuca varılmaya başlandı. Kemal hızla çözüme gidiyor. Önüne beklemediği engeller çıksa da, durmaya niyeti yok. Ölmeyenler kimler, görmeye başladık.

Ufak Tefek Cinayetler'de Taylan'ı bir şok bekliyor! 7

Diğer yanda Oya – Merve kapışması sürpriz bir sonuca çıkıyor.

Serhan’sa araştırmaya karar veriyor. İpin ucundan tutarak, sonuca ulaşmaya, bu kadınların ne sakladığını, bu noktaya nasıl gelindiğini bulmaya kararlı.

Arzu için hesap vakti geldi çattı. Burcu ve Arzu hesaplarını görmek zorundalar artık. Peki bu kapışmada kim ayakta kalacak?

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, TANITIMLAR İÇİN TIKLAYIN