Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’deki Merve, Yasak Elma’daki Ender… Aslında o meşhur dizideki karakterin aynısı!

Ufak Tefek Cinayetler’deki Merve, Yasak Elma’daki Ender… Aslında o meşhur dizideki karakterin aynısı!

tarafından zk zk
Son dönemin en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Fox Tv’deki Yasak Elma’nın öne çıkan karakteri Ender oldu.

Star TV’nin Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve de yine sezon başından beri gündemden inmiyor.

İkisi de entrikacı, ikisi de insanların hayatlarını mahvetmekten çekinmiyor, çıkarcı, yalancı, dostluk bilmeyen, zenginlik ve güç peşinde koşan ama hep iyi giyimli, şıklığından ödün vermeyen, dışarıdan bir kale gibi görünen iki kadın.

Peki bu son dönemin çok konuşulan iki karakteri, aslında geçtiğimiz yıllarda ekrana gelen ve çok konuşulan bir başka karakteri andırmıyor mu?

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bir okurundan gelen mektubu paylaşmış ve bakın izleyici Merve ve Ender karakterlerini kime benzetmiş?

Ufak Tefek Cinayetler'deki Merve, Yasak Elma'daki Ender... Aslında o meşhur dizideki karakterin aynısı! 7

“O karakterlere doyduk mu?

Okurumuz Mehmet Türk yine yakalamış: “İnternet sitesi ‘Ranini’de ‘Güllerin Savaşı’ (Kanal D) dizisinin ünlü kötü karakteri Gülfem Sipahi’nin analizi yapılmış” diyor ve ekliyor: “Küçük Gülfem, annesi Süheyla Hanım’dan aldığı en önemli mirası hayatının ilkesi edinmiş. Daima dik durmayı, gözyaşlarını kimseye göstermemeyi öğrenmiş. ‘İnsanın kendine yapacağı en büyük haksızlık kendisine acımasıdır’ sözleri kulağından silinmemiş…

Gülfem Sipahi’nin analiz edilen bu ruhu, bu sezon ‘Ufak Tefek Cinayetler’ (Star TV) dizisinde Merve Aksak ve ‘Yasak Elma’ (FOX) dizisinde Ender Argun karakteri olarak karşımıza çıktı…

Hem Merve hem de Ender, Gülfem’in birer kopyası gibi dursalar da çok dikkat çektiler. Umarız yeni sezonda da karşımıza benzer rakipleri çıkmaz. Bu ruhların röntgenine yeterince bakındık. Ve vallahi doyduk!”