Ana sayfa Sosyal Medya Ufak Tefek Cinayetler’den 2 yıl sonra yeni baba Mert Fırat’ı çok etkileyen dizi!

Ufak Tefek Cinayetler’den 2 yıl sonra yeni baba Mert Fırat’ı çok etkileyen dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ufak Tefek Cinayetler dizisi biteli 2 yıl oldu. Mert Fırat, bu süreçte ekranda yeni bir dizide rol almadı. Ancak Zülfü Livaneli’nin kitabından uyarlanan Kefaret dizisinin hikayesi o kadar etkili ki, oyuncu da Sinan karakteri için bu yapımı kabul etti. Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur ile birlikte başrolde yer alan Mert Fırat, hayranlarını da çok mutlu etti.

Hayatını Zeynep’in kaybolan kızını bulmaya adayan komiser Sinan karakterine hayat veren Mert Fırat, Fox TV’de ekrana gelen Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programına açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde kızı Seyhan Mia’nın doğumuyla babalık heyecanı da yaşayan oyuncu için, Kefaret bu açıdan da farklı bir sınav oldu.

Mert Fırat, dizinin hikayesinin farkını anlattı ve şunları söyledi. “Çok anlaşılır, fakat derin. Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir hikaye. Gerçek bir hikayeden esinlenilmiş. Birçok diziden ayrılan özelliği şu olabilir, Zülfü Livaneli faktörü. Aslında bizim sıradan insanların hikayesi gibi zannettiğimiz hikayenin, farklı boyutları ile ele alınmış halini görünce, oradaki zenginliği görünce bence etkilenecekler.”

Kefaret dizisinin yönetmen koltuğunda Mesude Eraslan oturuyor. Senaryo ise Mahinur Ergun’a ait. Senaryo yazarının çok güçlü bir kalemi olduğunu da belirten Mert Fırat, dokunaklı ve derin bir hikaye olduğunun altını çizdi.

Kefaret dizisinde Mert Fırat’ın canlandırdığı Sinan Demir kimdir?

İzmit doğumlu. Plastik fabrikasında işçi bir baba ve aynı fabrikanın mutfak elemanı bir annenin oğlu. Sinan çizgi roman ve polisiye hastasıydı-hayalperestti, dünyayı kurtaracağına inanıyordu. Yalnız geçen uzun yatılı gecelerini bir pencerenin içinde okuyarak geçirmişti.

Ufak Tefek Cinayetler'den 2 yıl sonra yeni baba Mert Fırat'ı çok etkileyen dizi! 7

Sinan kötülüklerle savaşmanın tek yolunun çok güçlü bir polis olmaktan geçtiğine karar verdi. Oldu da. Sinan çok yakışıklıydı. Olmayan ailesinin özlemi ile sıcak bir yuva kurmak hayali vardı. Ancak bağlanma korkusu çok içine işlemişti. Zeynep’le yolu kesişen Sinan’ın hayatı çok değişecekti.