Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yurdaer Okur, Kuruluş Osman’dan sonra öyle farklı döndü ki, Kefaret’in Ahmet’i çok farklı!

Yurdaer Okur, Kuruluş Osman’dan sonra öyle farklı döndü ki, Kefaret’in Ahmet’i çok farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının yeni iddialı dizisi Kefaret, ilk bölümü ile dün akşam yayınlandı ve çok da beğeni topladı. Dizide geçen sezon Kuruluş Osman’da Balgay karakteri ile dikkat çeken Yurdaer Okur da var… Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaşan Okur, Ahmet Çınarlı karakterine hayat veriyor.

Zeynep için büyük mücadele veren, onunla evlenme pahasına ailesi ile çatışan Ahmet, sonrasında ise yaptığı hatalar nedeniyle ailesinin dağılmasını engelleyemeyen birisi…

Yurdaer Okur, dizide yaptığı hatalar sonucu ailesi ile sorunları oluşan ve kızını kaybeden bir baba rolüyle izleyicilerin daha ilk bölümden dikkatini çekmeyi başardı. Kamera Arkası isimli programa konuşan Okur, senaryonun kendisine çok ilginç geldiğini söyledi.

Oyuncu, “Okuduğum çoğu senaryodan farklı geldi. Yapı gereği. merak unsuru had safhada. Dil olarak da hem günümüzde geçen olayları seyrederken, 5 yıl önce neler olduğunu da seyredecekler. Aslında puzzle’ın parçalarını oluşturmak gibi. O anlamda seyirciye de keyif vereceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kefaret dizisinde Yurdaer Okur’un canlandırdığı Ahmet Çınarlı kimdir?

Ahmet İstanbul’da doğmuştur. Babası Ali Çınarlı Cerrahpaşa’da kardiyolog annesi Ayşe Çınarlı çocuk doktorudur. Ahmet her zaman çok başarılı bir öğrenci olmuştur hayatında da tek bir kez âşık olmuştur. Zeynep’e bir görüşte vurulmuş, onu elde etmek için mücadele etmiş ve evlenmiştir. Bu yüzden ailesi ile ciddi çatışmaya girmiştir. Ahmet kariyerine tutku ile bağlanlamıştır. Aile yaşamının rahatlığını ve Zeynep’in becerikliliğini cebine koymuş ve kariyerine asılmıştır. Sonrasında aileye çöken kara bulutla beraber ailesi dağılmıştır.