Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in Edip’i Selim Bayraktar’ın hayatı film gibi! Ölmeyi göze alıp Irak’tan nasıl kaçtı?

Ufak Tefek Cinayetler’in Edip’i Selim Bayraktar’ın hayatı film gibi! Ölmeyi göze alıp Irak’tan nasıl kaçtı?

tarafından ker_def

 

Ufak Tefek Cinayetler'in Edip'i Selim Bayraktar'ın hayatı film gibi! Ölmeyi göze alıp Irak'tan nasıl kaçtı? 7

Mezun olduktan sonra hemen ataması yapılamadığı için “Paris Sirki” adlı sirkte palyaço olarak çalışmış ve yurtdışı turnelerinde bulunmuştur. Balkanski kardeşlerle sirk akrobasisi ve illüzyon çalışmaları da yapan usta oyuncu, askerlik vakti gelince sirk hayatına son vermiştir.

Askerlik dönüşü Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamış, 2007 yılında da Antalya Devlet Tiyatrosuna atanmıştır. Aynı zamanda tiyatro yönetmenliği de yapmış olan Bayraktar’ın televizyon izleyicisi ile ilk tanışması, 2006 yılında, Köprü isimli dizi ile olmuştur. Dizide Erdal karakterini canlandırmıştır.

Ekranların sevilen yüzü haline gelen Selim Bayraktar’ı zirveye oturtan rol ise, dönemin uzun soluklu tarihi dizisi Muhteşem Yüzyıl’daki Sümbül Ağa karakteridir. Kanuni Sultan Süleyman’ın sarayında harem ağasını canlandıran yetenekli oyuncu, bu rolle uzun süre hafızalara kazınmıştır.