Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in manikürcüsü, Kuzgun dizisinde Dila’nın yengesi olacak!

Ufak Tefek Cinayetler’in manikürcüsü, Kuzgun dizisinde Dila’nın yengesi olacak!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz ay ekranlara veda eden Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Manikürcü kız rolüyle tanınan Derya Beşerler, Kuzgun dizisinde Burcu Biricik’in oynadığı Dila’nın yengesi rolünde oynayacak.

Star TV’nin Ay yapım imzalı yeni dizisi Kuzgun, ekran gelmek için gün sayarken merakla beklenen diziye bomba bir transfer gerçekleştiği haberi geldi. Daha önce Ufak Tefek Cinayetler’de oynadığı rolle gönülleri fetheden güzel oyuncu, Kuzgun’a katıldı.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ı haberine göre, Bahadır İnce’nin yönetmen koltuğunda oturduğu; oyuncu kadrosunda Barış Arduç ve Burcu Biricik gibi isimlerin yer aldığı Kuzgun dizinin Ürgüp’te başlayan çekimleri İstanbul’da devam ediyor.

Şubat ayında ekrana gelecek olan dizide, Arduç ve Biricik’in yanı sır Levent Ülgen, Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, Metehan Parıltı, Nisa Sofiya Aksongur, Bahar Kerimoğlu ve Burak Uyanık rol alıyor.

Ufak Tefek Cinayetler'in manikürcüsü, Kuzgun dizisinde Dila'nın yengesi olacak! 8

Merakla beklenen dizide Dila’nın yengesi Seda karakterini ise 2 sezon “Ufak Tefek Cinayetler”de Esra rolüne hayat veren Derya Beşerler canlandıracak.

Nefes kesen bir intikam öyküsünün anlatılacağı “Kuzgun”da ayrıca “Ufak Tefek Cinayetler”de Elif karakterinin (Sezin Akbaşoğulları) gençliğine hayat veren Hande Dilan Hancı da Füsun karakterini oynayacak.

Ufak Tefek Cinayetler'in manikürcüsü, Kuzgun dizisinde Dila'nın yengesi olacak! 9