Ana sayfa Dizi Haberleri Baklavalar kolay olmuyor! Uğur Güneş, kaslarını bu kez video ile sergiledi…

Baklavalar kolay olmuyor! Uğur Güneş, kaslarını bu kez video ile sergiledi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinden yeni ayrılan Uğur Güneş, şimdilerde bir başka dizinin heyecanını yaşıyor. Yönetmenliğini Faruk Teber’in yapacağı ve usta kalem Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı Gold Film imzalı Kanunsuz Topraklar dizisinde oynayacak.

Güneş, dizi öncesinde vücut çalışmalarına ağırlık veriyor. Bir Zamanlar Çukurova’daki işi bittikten sonra Adana’dan İstanbul’a dönen oyuncu, yoğun bir şekilde spor yapıyor.

Şu sıralar sık sık kaslı vücudunu da instagram sayfasından sergileyen oyuncu, bir maden işçisini oynayacağı dizisi için kondisyonunu ne kadar sağlam tuttuğunu da cümle aleme gösteriyor!

Baklavalar kolay olmuyor! Uğur Güneş, kaslarını bu kez video ile sergiledi... 8

Uğur Güneş, Davut isimli bir madenciyi oynayacak yeni dizisinde. Haliyle kaslarının da yerinde olması gerekiyor! Zorlu bir süreç onu bekliyor!

İstanbul’da 1930’lu yılların Zonguldak’ına benzer bir plato hazırlıkları yapılmakta. Oyuncunun kostüm provası da geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Baklavalar kolay olmuyor! Uğur Güneş, kaslarını bu kez video ile sergiledi... 9

Dizide yağız bir delikanlıya hayat verecek olan Uğur Güneş, vücudunu da şekillendiriyor çekimlere başlamadan önce.

Son olarak oyuncu, spor yaparken çekilen bir videosunu da instagram sayfasından yayınladı. O baklavaların, kasların kolay yapılmadığını da ortaya koymuş oldu böylece!