Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizi planı ortaya çıktı! Final yapacak mı, devam mı edecek?

Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizi planı ortaya çıktı! Final yapacak mı, devam mı edecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Temmuz ayında izleyicilerle buluşan Sen Çal Kapımı dizisi hala ekranda büyük bir hayran kitlesine sahip… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin kimyasının tutması, çok iyi bir uyum yakalamaları hikayenin de ilgi çekmeye devam etmesi, diziyi ayakta tutuyor… Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisi konusunda ne yapacağı merak ediliyordu.

Savaşçı dizisi hazır ve 4 bölümü yayın için bekliyor. Dizi ekibi de yoğun bir tempoda yeni bölümleri çekiyor. Yani Eskişehir’den gelen haberler Savaşçı’nın yayın için her şeyinin hazır olduğunu anlatıyor. Ancak Fox TV, bu iddialı dizisini bir türlü başlatamıyor. Çünkü, 7 gün için bir dizisi var ve 7’si de iyi gidiyor. Hal böyle olunca da en düşük performanslı dizi olan Sen Çal Kapımı’nın final yapması bekleniyordu. Ancak bu gerçekleşmedi.

Hatta bir süre daha dizinin devam edeceği, 50. bölüme kadar süreceğini söyleyenler de var. Dizi hakkında son gelen bilgiler ise yaz aylarında da devamına karar verildiği şeklinde…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu konuda edindiği bilgileri şöyle aktardı: “Romantik komedi olayının devam eden örneği ‘Sen Çal Kapımı’ da büyük olasılık yaz aylarında da devam edecek, benim kulağıma gelen bilgi…”

Anlaşılan o ki Fox TV’nin bu sezon da yazlık dizisi Sen Çal Kapımı olacak… Bu karar net bir şekilde açıklanmadı. Ancak son haftalarda gelen bilgiler ve diziye kararlı bir desteğin sunulması aslında önemli işaretlerdi. Sen Çal Kapımı hayranları, bir süre daha dizilerini ekranda izleyebilecek.