Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş ve arkadaşları, Al Sancak dizisinde türkü eşliğinde oynadıkları oyunla kalpleri de kazandı!

Uğur Güneş ve arkadaşları, Al Sancak dizisinde türkü eşliğinde oynadıkları oyunla kalpleri de kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Al Sancak isimli yeni TRT1 dizisinde ilk bölümün ardından sosyal medyada çok büyük bir etkileşim dalgası yaşandı. Birçok dizi hayranı asker dizisi olması nedeniyle birçok aksiyon anının yaşandığı dizideki farklı sahneleri paylaşarak övgü dolu yorumlarda bulundu.

Sosyal medyayı en çok etkileyen sahnelerden birisi de Bahçe Duvarından Aştım isimli türkü eşliğinde oynanan oyundu… Pençe isimli timin bir askerinin düğününde sahneye çıkan askerlerin, tüm davetlilerin huzurunda Bahçe Duvarından Aştım isimli türkü eşliğindeki oyunları izleyenleri adeta mest etti.

Uğur Güneş ve arkadaşları, Al Sancak dizisinde türkü eşliğinde oynadıkları oyunla kalpleri de kazandı! 8

Dizi için oyuncuların sadece silahla olan aksiyon sahnelerindeki halleri değil, oyun havasındaki performansları da çok ilgi çekti. Binlerce kişi tarafından paylaşılan yorumlarda Uğur Güneş ve ekip arkadaşlarının bu sahneye çok çalıştıklarını ve çok da güzel oynadıkları yönünde paylaşımlar yapıldı.

Gerçekten de sevilen türkü eşliğinde sahneye çıkarak çok güzel bir Anadolu oyun havasının yansıtılması, Türk gelenekleri hakkında meraklı olan yabancı dizi hayranlarını da adeta mest etti.

Sosyal medyada Türk izleyiciler kadar yabancı dizi hayranlarının da yorumlarda bulunduğu ve oyun havası sahnesinden çok etkilendikleri anlaşılıyor.

Uğur Güneş ve arkadaşları, Al Sancak dizisinde türkü eşliğinde oynadıkları oyunla kalpleri de kazandı! 9

Özellikle de Uğur Güneş’in hayranları bu sahnedeki performansına hayran kaldıkları şeklinde yorumlarda bulundu.

Dizinin böyle eğlenceli bir sahne ile izleyenleri mest etmesi, bir aksiyon yapımı olması nedeniyle incelikli bir düşünce olarak ortaya çıkıyor.

Senaristlerin iyi bir planlama yaptıkları anlaşılıyor ve hayatın içinden bir hikaye anlatıldığı düşüncesi de bu tür sahnelerle daha da çok pekişecektir.

Oyuncuların danslarıyla şenlendirdiği o anları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.