Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Yücel’e bir haller oldu! Usta oyuncudan herkesi şaşırtan karar!

Uğur Yücel’e bir haller oldu! Usta oyuncudan herkesi şaşırtan karar!

tarafından ker_def
Uğur Yücel, adeta diziden diziye atlıyor!

Ünlü oyuncu Uğur Yücel’e bir haller oldu…

Televizyon Gazetesi Detay

Başarılı aktör, son yıllarda adeta diziden diziye geçiş yaparak dikkat çekiyor!

Canlandırdığı her rolle takdir kazanan Yücel, kısa sürede birbirinden farklı karakterlerle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

2016 yılında Familya dizisinde Yaşar Beyoğlu karakteri ile izlediğimiz Uğur Yücel, 2017 yılında ise İçerde dizisinde Kudret olarak ekrandaydı. 2018 yılında Nefes Nefese dizisinde Ayaz Kıran yani Atmaca’ya hayat veren Yücel, dizinin beklentilerin altında kalarak yayından kaldırılmasından sonra ekran serüvenine ara vermedi.

Kanal D’de yayınlanan Muhteşem İkili dizisinde Sadri Hoca olarak hayranlarının karşısına çıkan Yücel, şimdilerde ise yeni bir diziye hazırlanıyor.

Şubat ayında Kanal D’de ekrana gelmesi beklenen Masal Çiçeği dizisinde başrolde yine Uğur Yücel’in ismi bulunuyor.

Kısa sürede birbirinden farklı karakterlerle izleyicilerin karşısına çıkmaktan çekinmeyen Yücel, geçmiş yıllarda farklı karakterleri canlandırmak için bir süre beklerdi. Ancak şimdilerde Yücel aylar içinde birbirinden farklı karakterlerle ekranda yer almakta.

Nefes Nefese dizisindeki Atmaca’dan Muhteşem İkili dizisindeki Sadri Hoca’ya geçiş yapan Uğur Yücel, Şubat ayında ise bu sefer Fikret olarak ekranda yerini alacak.