Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Yücel’in genç oyuncularla ilgili itirafına dikkat ettiniz mi?

Uğur Yücel’in genç oyuncularla ilgili itirafına dikkat ettiniz mi?

tarafından ker_def
Nefes Nefese dizisinde müthiş performansı ile izleyicileri yine mest eden Uğur Yücel, yeniden ekrana dönmenin mutluluğu içinde.

Milliyet gazetesine konuşan Uğur Yücel, genç oyuncuların kendisi ile birlikte kamera karşısına geçmek istemesiyle ilgili bir soruyu yanıtladı.

Bunun kendisine nasıl hissettirdiği sorusuna Yücel, “Bunu anlayabiliyorum, çoğu beni çok seviyor. Çalışması kolay bir insanım. Eksikliğim masanın üzerindedir, saklamam. Kendime gereksiz süsler yakıştırmam. Gençliğimde, biriyle oynamak hissine hiç kapılmadım. ‘Şöyle bir karşılıklı oynasak’, ilginç bir his. ‘Selfie çeksek’ hissiyatı mı acaba? Herif ölmeden bir anımız olsa mesela… Bugün de aynıyım. Kimseyle oynamak istemiyorum” diye konuştu.

Genç oyuncuların daha çok şans bulmasının kendisini memnun ettiğini anlatan Uğur Yücel, kendi gençliğinde önündeki jenarasyondan ilham alamadığı itirafında bulundu.

Uğur Yücel'in genç oyuncularla ilgili itirafına dikkat ettiniz mi? 7

Yücel, “Çok az sayıdaydı iyiler, yön verecek olanlar. Dünyayı yıllar sonrasından takip ediyorduk. Bizler klasik olandan kaçmaya başladık çünkü dünyayı izleme hevesine kapılmıştık. Video ve kasetlerle koyun koyuna yatıyorduk” şeklinde konuştu

Şimdilerde ise genç oyuncuların her gelişmeyi saat farkıyla öğrendiğini ve pozisyonlarını da evrensel ölçeğe göre ayarlayabildiğini anlatan Uğur Yücel, “Üç kuşakla birlikte yaşıyorum. Evlat yaşındakilerle arkadaşım ve ilham alıyorum” dedi.