Ana sayfa Dizi İzle Umay mı, Ümran mı? Kim vuruldu? Kardeş Çocukları 14. Bölüm

Umay mı, Ümran mı? Kim vuruldu? Kardeş Çocukları 14. Bölüm

tarafından zk zk

Star TV’de dün akşam 14. bölümü yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinin final sahnesinde bir kişi vuruldu!

Ümran, şiddete uğradığı kocası Cemal’in Hayat’tan uzak durması için bir yol buldu.

Umay’a elinde tuttuğu şifreleri ne pahasına olursa olsun alacağını söyledi ve sanki kocasıyla barışmak istiyormuş gibi onu tuzağa düşürdü.

Umay, Ümran’ın aldığı belgeleri yırtarken, samanlıkta iki kardeş, artık tehlikenin bittiğini düşündü.

Ancak o sırada silahıyla içeri giren Cemal, ikisini de tehdit etmeye başladı.

Silahı Umay’a doğrulttuğu anlarda bir silah patladı. Kimin vurulduğu anlaşılamadığı ancak Ümran’ın yerdeki silahı alıp Cemal’i vurmuş olacağı tahminleri yapılmakta.

Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümündeki o heyecanlı sahneyi videodan izleyebilirsiniz…

Kardeş Çocukları 14. Bölüm Özet:

Umay ve Yıldırım’ın görüntüleri, Karaylar’ın üzerinde patlayan bir bombaya dönüşürken, Ümran, Cemal’in yanında hayatının en uzun gecesini yaşar. Hayal ve Hayat, Volkan’ın vedasının şokunu yaşarken kendilerini bir anda evde kopan kıyametin ortasında bulur.

Bütün gece annesinden haber alamayan Hayat, Ümran’ı bulduğunda ise yeni bir kabusa uyanır. Umay, patlak veren krizi kendi yöntemleriyle fırsata çevirerek yönetirken, Yıldırım prestijinin değil, kendisinden saklanan gerçeklerin peşindedir. Doğmamış bebeğinin toprağını bulmaya razıyken eline geçen ipucunun peşine düşer.

Yıldırım’ın attığı adım onu bir anda büyük gerçekle yüz yüze bırakırken, Cemal ve Umay arasında yaşadığı esaretten yorgun düşen Ümran ise bu kez yaşadıklarına boyun eğmemeye kararlıdır. Cemal’i durdurmayı kafasına koyan Ümran’ın tehlikeli oyunu iki kız kardeşi can pazarına sürükler.