Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisinde partneri olacak isimler bir bir dökülüyor, heyecan dorukta!

Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisinde partneri olacak isimler bir bir dökülüyor, heyecan dorukta!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun bir aranın ardından ekrana dönmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy’un yeni ve iddiaı dizi projesinin hazırlıkları tam gaz sürerken, oyuncuya eşlik edecek isim de merak konusu! Süslük Korkuluk ismini taşıyan yeni dizisinde hangi kadın oyuncu ile karşılıklı oynayacağı büyük merak konusu oldu. Ortada dönen isimler ise heyecan yaşatıyor!

Çağatay Ulusoy’un rol alacağı Süslü Korkuluk dizisi, tv8’de yayınlanacak. En son İçerde dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy, sonrasında dijital projeleri tercih etmişti. Netflix’in Hakan: Muhafız dizisinin ardından BluTV için çekilen Yeşilçam dizisinde rol aldı başarılı oyuncu.

Bu kez ekrana dönmek için gün sayan Ulusoy’un, Süslü Korkuluk dizisindeki partneri de merakla bekleniyor. Başarılı genç yönetmenlerden Cem Karcı’nın yönetmenliğini yapacağı dizinin hazırlıkları sürerken, herkesin heyecanla beklediği sorunun yanıtı henüz belli değil!

Çağatay Ulusoy'un Süslü Korkuluk dizisinde partneri olacak isimler bir bir dökülüyor, heyecan dorukta! 9

Çağatay Ulusoy ile partner olacak isimler arasında, Hakan: Muhafız’da birlikte rol aldığı Ayça Ayşin Turan ile birlikte, Adını Feriha Koydum’da oynadığı Hazal Kaya ve İçerde dizisinde partneri olan Bensu Soral’ın da adı geçiyordu.

Son olarak ortaya iki isim daha çıktı! İkisi de birbirinden iddialı ve son dönemin çok konuşulan genç kadın oyuncuları, hayranlarını da heyecanlandıran bir gelişme ile Süslü Korkuluk dizisiyle anılıyor şu sıralar.

OGM Pictures imzalı Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri olarak ismi geçen son iki isim Alina Boz ve Hafsanur Sancaktutan.

Çağatay Ulusoy'un Süslü Korkuluk dizisinde partneri olacak isimler bir bir dökülüyor, heyecan dorukta! 10

Alina Boz, ekrana son olarak Burak Deniz ile oynadığı Maraşlı dizisiyle gelmiş ve başarılı oyunculuğu ile bir kez daha hayran bırakmıştı.

Son günlerin çok beğenilen bir başka genç kadın oyuncusu Hafsanur Sancaktutan ise Son Yaz dizisindeki performansı ile çok konuşturmuştu.

Çağatay Ulusoy'un Süslü Korkuluk dizisinde partneri olacak isimler bir bir dökülüyor, heyecan dorukta! 11

Şimdi bu iki ismin de Çağatay Ulusoy ile Süslü Korkuluk dizisiyle adı anılmakta. Seçim izleyici için zor olduğu kadar, yapımcı ve yönetmen için de zor olsa gerek! Hepsi birbirinden ünlü ve başarılı bu isimler arasında bakalım hangisi Çağatay Ulusoy’un partneri olacak? Ya da tüm bu isimlerin dışında bambaşka bir isim mi rol için seçilecek? Bekleyip göreceğiz…