Ana sayfa Dizi Haberleri Final iddialarıyla sarsılan Destan dizisiyle ilgili haber, buruk da olsa izleyiciyi mutlu etti!

Final iddialarıyla sarsılan Destan dizisiyle ilgili haber, buruk da olsa izleyiciyi mutlu etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’de geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Destan dizisi, uzunca bir süre reytinglerde birinci sıraya yerleşerek Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Farklı hikayesi, oyunculuklar, dönem kostümleri ve bambaşka bir dil kullanılmasıyla dikkatleri çeken yapımın sezon sonuna doğru reytinglerinin düşmesi ve izleyicinin ilgisinin azalması da bir başka şaşırtıcı durum oluşturdu.

Baştaki ilgiyi koruyamayan ve giderek izleyici kaybeden dizi, önce Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinin yayına girmesi ile birlikte en büyük darbeyi aldı! Reytingdeki birinciliğini kaptıran dizi, giderek kan kaybetmeye başladı. Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selçuk Bayraktar’ın yer aldığı diziye ilgi büyüktü ama reytingleri düşmekteydi.

Sezon sonuna doğru toparlayamayan diziden Selçuk Bayraktar’ın da ayrılması, yeni sezonda bambaşka yenilikler, yeni karakterler ve hikayelerle geleceğine yoruldu. Ancak sezon arasında gelen haberler, hiç kimsenin beklemediği bir sonuca gidildiğini de göstermekteydi!

Bozdağ Film imzalı Destan dizisinin, yeni sezonda ekranda olmayacağı söylentileri, izleyenleri bir hayli şaşırttı. Daha sonra ortaya atılan iddialara göre, Destan dizisinin final bölümünün çekileceği ve bir bölümlük sezonda yer alacağı daha sonra veda edeceği konuşuldu. İddiaya göre, duygu yüklü bir finalle veda edecek.

Henüz yapım şirketinden bir açıklama yok. Ancak kulislerde giderek büyüyen bu iddialar sonrası Destan dizisi izleyicisi hayli üzgün! Özellikle Hercai dizisi ile çok sevilen ve sonrasında Destan dizisinde de başarılı bir oyunculuk sergileyen Ebru Şahin hayranları…

Diziyle ilgili bu iddialar sürerken yaşanan bir başka durum ise hayli ironik bir tablo ortaya koymakta! Final yapma ihtimali dillendirilen, sıradışı hikayesiyle izleyicisinin çok sevdiği Destan dizisi, ödüllere aday gösteriliyor!

Geçtiğimiz günlerde Seul Drama Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ kategorisinde aday oldu Destan dizisi. Ayrıca Ebru Şahin de Burcu Biricik ile aynı törende ‘En İyi Kadın Oyuncu’ kategorisinde aday isimler arasında yarışacağı haberleriyle gündeme geldi.

Yakın zamanda diziyle ilgili bir başka sevindirici haber daha geldi. Destan dizisi, bu kez de 4.Uluslararası İzmir Film Festivali’nde ‘En İyi TV Dizisi’ kategorisinde aday oldu. Dizinin başrolü Ebru Şahin de ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncusu’ ödülüne aday gösterildi.

Final iddialarıyla sarsılan Destan dizisiyle ilgili haber, buruk da olsa izleyiciyi mutlu etti! 7

Yurtdışında ilgi gören, dünyanın en prestijli bir ödül töreninde aday olan, Türkiye’de ödüllere konu olan dizinin final yapacak olması, ilginç bir durumu da ortaya koyuyor. Aynı zamanda izleyicisi için de buruk bir mutluluk yaşatıyor.

Geçtiğimiz sezon ortalarına kadar ilgi çeken bir dizi olan Destan’ın giderek reytinglerinin düşmesine karşın final yapması beklenmiyordu. Nitekim sezon finali ile ara verildi. Ancak yaz döneminde kanalın ikinci sezonda diziyi devam ettirmeyeceği iddiaları sonrası herkes şaşkın!

Bozdağ Film henüz net bir açıklama yapmasa da kulislerde diziye çok özel bir final bölümü çekileceği ve yayınlanacak bu bölümle de veda edileceği konuşuluyor şimdi…