Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Esra Bilgiç kendini serin sulara bıraktı, hayranları mest oldu!

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç kendini serin sulara bıraktı, hayranları mest oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç, ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan dönem dizisi Kanunsuz Topraklar ile gelmişti. Dizinin erken finali sonrasında oyuncuya Netflix için çekilen Terzi dizisinden teklif geldiği konuşulmuştu. OGM ile bazı şartlarda anlaşamayan oyuncunun teklifi kabul etmediği de kendi açıklaması ile ortaya çıkmıştı.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan Esra Bilgiç, Instyle Türkiye Dergisi’nin Ağustos ayı sayısı için objektif karşısına geçti. Serin mavi sularda poz veren oyuncu, güzelliğiyle hayranlarını mest etti.

Fotoğrafları instagram hesabında da yayınlayan Esra Bilgiç’in paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Oyuncu verdiği röportajda; “Şartlar el verdiği müddetçe dünyada olan biteni takip etmenin ve insanlarla bilgi alışverişinde bulunmanın her çeşit meslek sahibine mutlaka fayda sağlayacağına inanıyorum”  açıklamasıyla dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç kendini serin sulara bıraktı, hayranları mest oldu! 8

Hayranları Esra Bilgiç’i yeni bir televizyon dizisinde görmek için sabırsızlanıyor. Oyuncunun adı Disney Plus’ın iddialı projesi ile anılıyor. Esra Bilgiç, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer alacağı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün anlatılacağı dizide rol alacak.

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç kendini serin sulara bıraktı, hayranları mest oldu! 9

2023 yılında, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı nedeniyle Disney Plus’ın bir jesti olarak çekilecek olan Atatürk dizisinde Esra Bilgiç, Mustafa Kemal ile 1913-1916 yılları arasında mektuplaşmalarıyla da bilinen ve Atatürk’ün yakın dostu olan Madam Corinne Lütfü’ye hayat verecek.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; “Bir süredir Corinne Lütfü için harıl harıl çalışıyorum. Şimdiye kadar bir proje için hazırlanırken bu kadar heyecanlanmadım, böylesine sabırsızlanmadım” sözleriyle de dikkat çekmişti.