Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Netflix dizisi Zeytin Ağacı bir ilki gerçekleştirdi!

Yeni Netflix dizisi Zeytin Ağacı bir ilki gerçekleştirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuba Büyüküstün’ü uzun süre sonra ekrana döndüren Zeytin Ağacı dizisi 28 Ağustos’ta izleyiciyle buluştu. Kısa sürede büyük bir başarı elde eden dizi bir ilki gerçekleştirdi.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak’ı buluşturan Netflix dizisi Zeytin Ağacı özellikle konusuyla dikkatleri üzerine çekti. Son yılların popüler terapi yöntemi aile dizilimini konu alan dizi izleyiciyi bir anda içine çekti.

Sekiz bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisi büyük bir başarıya da imza attı. Yurt dışında da büyük ilgi gören dizi, İngiltere’de Netflix Top 10 listesine giren ilk Türk dizisi olmayı başardı. Bu başarıyı daha önce hiçbir Türk dizisi elde etmemişti.

Yeni Netflix dizisi Zeytin Ağacı bir ilki gerçekleştirdi! 7

Zeytin Ağacı, farklı ülkelerin Netflix listelerinde yükselmeye devam ediyor. İlk haftasında 18.100.000 saat izlenmeyle Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesine beşinci sıradan giriş yaptı.Dizi yayınlandığı ilk gün başta Arjantin, Mısır, Almanya, italya, Polanya, İsviçre ve Türkiye olmak üzere toplam 28 ülkede Netflix’in Top 10 listesine girdi.

Çekimleri geçen yaz Ayvalık’ta yapılan dizinin içeriği çok dikkat çekici. Bazı izleyiciler daha önce fragmanlarına bakarak Zeytin Ağacı dizisi için klişe bir hikayeye sahip, bilindik bir yapım olarak eleştiriler yöneltmişti. Ancak dizi yayınlanıp da izleyenler yorumlarını paylaştıkları, hiç de böyle bir ön yargıyı hak etmeyen etkileyici bir dizi olduğu ortaya çıktı.

Alternatif bir tedavi yöntemi olan aile dizilimi konusu birçok izleyicinin dikkatini çekti ve kendinden bir şeyler bulmasına neden oldu. Psikolojik yönü ağır basan dizinin konusu oyuncuların bile önüne geçmeyi başardı. İlk başlarda Tuba Büyüküstün’ün yanına yakıştırılmayan ve eleştirilen Murat Boz’un oyunculuğu da büyük beğeni topladı.