Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Ezgi Mola’yı kahreden ölüm!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola’yı kahreden ölüm!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola ekranlara en son TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle geldi.

Dizide canlandırdığı ‘Safiye’ karakterindeki performansıyla hayranlarından övgü dolu alan Ezgi Mola’nın hayranlarını mest eden bir diğer yönü ise hayvanseverliği.

Birden fazla köpeği olan, sokaklardan sahiplendiği hayvanlara yuvasını açıp onlara annelik yapan Ezgi Mola, çok sevdiği köpeklerinden birinin ölümüyle büyük acı yaşadı.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'yı kahreden ölüm! 8

Ünlü oyuncu acısını instagram hesabında da paylaştı. Kaybettiği köpeği Kuki ile pek çok pozunu sosyal medyada yayınlayan Ezgi Mola  paylaşımına;”Selam söyle Suşi’ye! Ben napıcam şimdi Kuki…” yazdı.

Ezgi Mola’nın acısı, hayranları ve meslektaşları da dahil pek çok takipçisini de üzüntüye boğdu. Kısa sürede binlerce yorum alan fotoğrafların altına, Özge Özpirinçci, Burcu Biricik, Aslıhan Gürbüz, Enis Arıkan, Hatice Şendil ve Gizem Karaca gibi oyuncu arkadaşları da Ezgi Mola’ya baş sağlığı dileğinde bulundular.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'yı kahreden ölüm! 9

Ezgi Mola şimdilerde yeni sezon gösterileri ile Zorlu PSM’de sahnelenen Alice Müzikali’nde hayranlarıyla buluşuyor. Yeni sezonda yeni bir dizide yer alması da beklenen oyuncu için henüz net bir proje olmasa da, gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu biliniyor.