Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’un Ayça Ayşin Turan’la “yeniden birlikte oynayabiliriz” sözü gündemi salladı!

Alp Navruz’un Ayça Ayşin Turan’la “yeniden birlikte oynayabiliriz” sözü gündemi salladı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz dizisi olarak ekrana gelen Ada Masalı dizisinin başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz son zamanların en popüler çifti. Gerçek hayatta da sevgili olan ve herkesin çok sevdiği çift ne yapsa olay oluyor. Alp Navruz’un, yeni projelerinde Ayça Ayşin Turan’la yeniden birlikte rol alabileceğini söylemesi sosyal medyada gündemi yerle bir etti.

Ada Masalı dizisini Haziran ve Poyraz’ı Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, yaz boyunca herkesin kalbini fethetti. Haziran ve Poyraz, yaz aylarının en sevilen dizi çiftlerinden biri oldu. Ada Masalı sona erdi ancak Haziran ve Poyraz çifti hala unutulmadı. Dizi bittikten kısa süre sonra karakterleri canlandıran Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un gerçek hayatta da sevgili olduğu ortaya çıkınca ortalık yerinden oynadı.

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz gazetecilere yakalandı ve sorularını yanıtladı. Sorulardan biri de çiftin yeniden bir projede birlikte yer alıp almayacağı yönündeydi. Alp Navruz bu soruya “Dijital bir proje gelirse neden olmasın, yine birlikte oynayabiliriz” diye yanıtladı.

Alp Navruz’un bu yanıtı sosyal medyada büyük olay yarattı. Röportaj herkes tarafından paylaşılırken Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Twitter’da gündem oldu. Çiftin yeniden birlikte oynayabilecekleri ihtimali tüm dünyadan hayranlarını çok heyecanlandırdı.

Kısa süre önce gelen bir bilgiye göre Alp Navruz’un bir projeye sıcak baktığı ve setlere dönmeye hazırlandığı iddia ediliyordu. Navruz, kulis bilgilerine göre Eylül ayında ekranda yayınlanmaya başlayacak olan bir dizide oynayacak. Yapım şirketi ile henüz anlaşmanın sağlanmadığı ancak kabul ederse yeni sezonda ekranda olacağı konuşuluyor.

Ayça Ayşin Turan cephesinden ise yeni bir diziyle ilgili haber yok. Güzel oyuncu onun yerine bu aralar reklam filmlerinde oynamayı tercih ediyor. Ayça Ayşin Turan son olarak kozmetik markası L’Oreal ile anlaşma yaptı.