Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Özge Törer aksiyonu hastası ama bir de itirafta bulundu!

Ünlü oyuncu Özge Törer aksiyonu hastası ama bir de itirafta bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman isimli tarihi dizide izleyicilerle buluşan Özge Törer, canlandırdığı Bala Hatun karakteri ile geniş bir hayran kitlesinin desteğini aldı. Oyunculuk kariyerine de böyle etkili bir hikayede başlamasının farkını yaşayan Özge Törer, isminin sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesindeki Türk dizisi hayranları arasında da duyurdu.

Özge Törer’in aksiyon dolu anlarda Kuruluş Osman dizisinde zorlandığını itiraf etmesi de dikkat çeken bir detay oldu. Oyuncu, aksiyon çok seviyor ama Kuruluş Osman gibi, aksiyonun hiç bitmediği bir dizide bu tür sahnelerde çok da yoruluyor.

Özge Törer, sette yaşadığı zorluğu youtube’daki röportajında şu sözlerle ifade etti: “Aksiyonu çok seviyorum ama çok da zorlanıyor. Aksiyon sahneleri vazgeçilmezim. Bir atı kontrol etmek çok zor aslında. Her ne kadar tecrübeli olsan da zor. Onunla beraber etrafında bir kılıç, savaş durumları var. Çok zorlanıyorum ama sevdiğim için de ‘çok zorlandım’ diyemiyorum. Sadece ertesi gün ağrılarımla uyandığımda ‘ahh’ diyebiliyorum.”

Ünlü oyuncu Özge Törer aksiyonu hastası ama bir de itirafta bulundu! 7

Özge Tören bu samimi itirafıyla Kuruluş Osman dizisinin setindeki aksiyon sahnelerinin bir oyuncu için hiç de kolay olmadığını ortaya koydu.

Fiziksel olarak bu tür sahnelerde yer aldıktan sonraki gün vücudunda çeşitli ağrılarla uyandığından da bahseden oyuncu, yine de işini ve rolünü çok seviyor, aksiyon sahnelerini de her türlü zorluğa rağmen başarıyla tamamlıyor.