Ana sayfa Sosyal Medya TRT dizisi için kötü haber! Teşkilat, sosyal medyada tahtını Yargı’ya kaptırdı!

TRT dizisi için kötü haber! Teşkilat, sosyal medyada tahtını Yargı’ya kaptırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonunun başlamasıyla ekrana yeni gelmeye başlayan diziler ve eski iddialı yapımlar arasında çok ciddi bir rekabet başladı. Geçtiğimiz sezon pazar gecesine damgasını vuran Teşkilat dizisi tahtını Yargı’ya kaptırdı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 26 Eylül Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Kanal D dizisi Yargı oldu.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Kanal D dizisi Yargı deyim yerindeyse daha ilk bölümüyle ortalığı darma duman etti. Yayınlanmaya başlar başlamaz hem reytingleri hem de sosyal medyayı sallayan dizinin ikinci bölümü de aynı başarıyı gösterdi. Yargı dizisi dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle sosyal medyada gecenin lideri oldu. Yargı hakkında gün boyunca 53.492 paylaşım yapıldı.

TRT dizisi için kötü haber! Teşkilat, sosyal medyada tahtını Yargı'ya kaptırdı! 8

Geçen sezonun en başarılı yapımlarından biri olan Teşkilat ise, tahtını Yargı’ya kaptırdı. Geçen sezon pazar akşamları liderliği elinden bırakmayan Teşkilat, sosyal medya paylaşımlarında Yargı’nın gerisinde kaldı. Çağlar Ertuğrul’un başrolünde yer aldığı Teşkilat, 42.039 paylaşımla gecenin ikincisi oldu.

Yeni sezonun iddialı iki dizisi İçimizden Biri ve Uzak Şehrin Masalı da hem sosyal medya hem de reytinglerdeki başarısız sonuçlarıyla dikkat çekiyor. Reytinglerden oldukça zayıf sonuç alan iki dizi sosyal medyada da dördüncü ve beşinci sırada yer aldı.

Reytingleri kötü giden ATV dizisi İkimizin Sırrı, sosyal medyada iki yeni diziyi geçmeyi başardı. İkimizin Sırrı gün boyunca hakkında yapılan 31.822 paylaşımla listenin üçüncü sırasında yer aldı.