Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu’na kardeş geliyor! Star TV büyük atak yaptı, en çok konuşulacak diziyi kaptı!

Kaderimin Oyunu’na kardeş geliyor! Star TV büyük atak yaptı, en çok konuşulacak diziyi kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, son yıllarda dizi tutturma konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Geçen sezon Sefirin Kızı, Menajerimi Ara ve Akrep dizileri dışındaki projeler genellikle kısa süreli oldu… Üst üste yeni dizi yayınlayan ama bunları kısa sürede ekrandan kaldırmak durumunda kalan Star TV, aynı durumu bu sezon da yaşıyor.

Yaz döneminden itibaren; Kazara Aşk, Sana Söz, Benim Hayatım ve Annemizi Saklarken isimli projeler kısa süreli olan yapımlardı. Bir tek Ada Masalı’ndan memnun kalan ve biraz uzun süren dizi dışında şimdi kanalın elinde sadece Kaderimin Oyunu dizisi kaldı. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizi, kanalın son yıllardaki en iyi çıkış yapan işlerinden birisi oldu.

Birkaç haftadır biraz reytinglerde düşüş olsa bile dizinin sadık bir izleyici kitlesi oluştu… Star TV, artık ekranda uzun süre kalabilecek, izleyicileri kendisine çekebilecek yeni yapımlar arıyor.

Kaderimin Oyunu'na kardeş geliyor! Star TV büyük atak yaptı, en çok konuşulacak diziyi kaptı! 7

İşte tam da bu noktada Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Kral Kaybederse isimli proje raftan indirildi. Bir süredir konuşulan ama akıbeti belli olmayan diziye Star TV talip oldu.

Bu gelişme üzerine de dizi için yeniden hazırlıklara başlandı. Kral Kaybederse isimli dizinin başrolünde ise Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alması bekleniyor. Proje için oyuncuya tekilf yapıldığı ve Tatlıtuğ’un da sıcak yaklaştığı belirtiliyor. Ancak henüz yapımcı ile anlaşma olmadığı da gelen haberler arasında.

Şayet Kıvanç Tatlıtuğ rolü kabul ederse yeni sezonda Kral Kaybederse isimli yeni dizi Star TV’nin parlayan yıldızı olur.