Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, ayrıldığı diziye mesaj yolladı!

Uraz Kaygılaroğlu, ayrıldığı diziye mesaj yolladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, şu aralar Star TV ekranında Pazartesi akşamlarının birincisi Sefirin Kızı dizisinde yer alıyor. Gediz Işıklı karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu, çekimler yoğunlaşınca Aynen Aynen isimli diziden ayrılmak durumunda kaldı.

Kaygılaroğlu ile Nilperi Şahinkaya’nın ilk önce Youtube kanalında başladıkları Aynen Aynen projesi, kadın – erkek arasındaki konulara odaklanan ilginç bir işti. Kısa sürede çok sevilince de proje büyüdü.

Uraz Kaygılaroğlu, ayrıldığı diziye mesaj yolladı! 9

BluTV tarafından transfer edilen Aynen Aynen dizisinde Uraz Kaygılaroğlu artık yok. Sefirin Kızı’nın çekimlerinin yoğun olması nedeniyle oyuncu yapımdan ayrıldı. Yerine ise Kerem Bürsin geldi. Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz günlerde bu durumu doğrulamış ve yakında çalışmaların başlayacağını açıklamıştı.

Şahinkaya, bugün instagram hesabından Aynen Aynen çekimlerinden bir fotoğrafını yayınladı. Çalışmalara başladıkları mesajını veren oyuncuya eski partnerinden mesaj vardı.

Uraz Kaygılaroğlu, ayrıldığı diziye mesaj yolladı! 10

Uraz Kaygılaroğlu, paylaşıma “Başarılar fıstığım” notu ile yanıt verdi. Şahinkaya’nın hayranları gittiği için üzgün olduklarını belirten yorumlar yaptı.

İşte o paylaşım:

“Aynen Aynen” loading ???? (foto: @serenaynay)

Uraz Kaygılaroğlu, ayrıldığı diziye mesaj yolladı! 11