Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizinde kendi hayatıyla örtüşen sahneyi asla unutmuyor!

Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizinde kendi hayatıyla örtüşen sahneyi asla unutmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, son dönemde Pınar Deniz ile birlikte Disney Plus için çekilen Avcı dizisiyle gündemde yer alıyor. Ancak oyuncunun tek sezonluk Üç Kuruş dizisi de bu sezonun en çok konuşulan yapımlarından birisi oldu. Kartal karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu için büyük bir deneyim fırsatı da olan Üç Kuruş dizisinde bir sahne var ki, onun adına çok anlamlıydı.

Uraz Kaygılaroğlu, dizinin ilk bölümlerinde Kartal karakterinin çok sevdiği bir arkadaşının mezarı başındaki halinin aslında kendi hayatıyla da örtüşen yanları bulunduğunu belirterek, gerçek hayat hikayesinden hüzünlü bir detayı aktardı.

Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizinde kendi hayatıyla örtüşen sahneyi asla unutmuyor! 7

Ünlü oyununun babası daha o çocuk iken vefat etmiş. Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisindeki mezarlık sahnesinde de benzer bir hikaye bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Gerçekten çok hissettiğim Üç Kuruş dizisinde Kartal’ın mezar başında sahnesi vardı, ilk bölümlerde. En yakın arkadaşının mezarı olduğunu zannediyordu. Sonradan öyle olmadığı ortaya çıkmıştı.

O sahnede babasından bahsettiği bir bölüm vardı. Ben de babamı küçük yaşta kaybettim. Oradaki durum ile kendi durumum arasında çok örtüşen şey vardı. Daha okurken beni çok etkilemişti. Evde okurken gözyaşlarımı tutamamıştım. O sahnede çok hissetmiştim. Karşılığında da çok beğenilmişti.”

Uraz Kaygılaroğlu’nun bahsettiği o sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Türkiye’nin gergin günlerden geçtiğini düşünen ve toplumun rahatlama yaşamaya ihtiyacı olduğunu da ifade eden Uraz Kaygılaroğlu, ülke olarak herkesin ferahlamaya ihtiyacının bulunduğunu belirtti.