Ana sayfa Sosyal Medya Ece Aydemir, Arka Sokaklar dizisine katılarak kariyerinde büyük adım attı!

Ece Aydemir, Arka Sokaklar dizisine katılarak kariyerinde büyük adım attı!

tarafından ker_def

Her cuma akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’ın sevilen oyuncularından birisi de yakın zaman önce projeye dahil olan Ece Aydemir.

Cansu karakteri ile dizinin hikayesinde yer alan oyuncu, çocukluğunun hayalini gerçekleştirmekten memnun. Oyunculuğun hep hayali olduğunu ifade eden Ece Aydemir, aynı zamanda bir Arka Sokaklar dizisi hayranı olduğunu da belirtiyor.

Ece Aydemir, “Bende her canlı gibi Arka Sokaklar’ı takip ediyordum. Hatta eskiden okuldan eve geldiğim dönemlerde hep Arka Sokaklar izlerdim. Teklif geldiğinde ise çok şaşırdım, çok heyecanlandım. Ben bu sezon dahil oldum ama başta Oğuz olmak üzere herkes çok yardımcı oldu. Gerçekten ekip çok tatlı. Bir de Özgür Ozan olsun, Zafer Ergin olsun bizim sahnelerimizle ilgilenip yorum yapmaları benim için çok değerli” açıklamasını yaptı.

Hedefleri ve hayallerine de değinen Ece Aydemir “Her projemde bambaşka karakterleri oynamak istiyorum. Oyunculuk dışında Diyetisyenlik üzerine de eğitim alıyorum. Okulumu da en kısa sürede bitirmek istiyorum” diye konuştu.