Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu ve Demet Özdemir’in karavan krizi kahkaha attırdı! Bu işte bir tuhaflık var!!

Uraz Kaygılaroğlu ve Demet Özdemir’in karavan krizi kahkaha attırdı! Bu işte bir tuhaflık var!!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, şu sıralar Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde oynadığı Gediz karakteriyle gündemde. Oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, takipçilerinin aklını karıştırırken aynı zamanda güldürdü. Kaygılaroğlu, bir karavandan yaptığı kısa bir çekimi yayınlamıştı. Bu videoyu daha sonra Demet Özdemir kendi hesabında paylaştı.

Bilindiği gibi Demet Özdemir de tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alıyor. Yani iki oyuncunun dizileri farklı ama Uraz Kaygılaroğlu’nun karavandaki makyaj aynasının üstünde Demet Özdemir fotoğraflarının olması dikkat çekti. Bilindiği gibi iki oyuncu, 2017 yılında Sen Kiminle Dans Ediyorsun isimli filmde partner olmuşlar ve dans sahneleriyle de çok konuşulmuşlardı.

Uraz Kaygılaroğlu ve Demet Özdemir'in karavan krizi kahkaha attırdı! Bu işte bir tuhaflık var!! 8

İki farklı kanalda yayınlanan dizinin oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ve Demet Özdemir. Yaşanan durumun bir açıklaması var elbette. Uraz Kaygılaroğlu, tv8’in dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde değil! Bu durumun bir kaç açıklaması olabilir aslında. Karavan daha önce Demet Özdemir’in oynadığı Erkenci Kuş ya da şu anda rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kullanılıyor.

Her iki dizinin yapımcı firması da aynı. Doğduğun Ev Kaderindir OGM Pictures imzalı. Sefirin Kızı ise OGM Pictures ve O3 Medya Ortak yapımı. Hal böyle oluncu, şirket aynı karavanı diğer dizisine göndermiş olabilir!

Ya da bir başka tahmin de karavan daha önce Erkenci Kuş’ta kullanıldı ve Demet Özdemir’in sosyal medyada da herkesin ağzına pelesenk olan “Arkadaşlar karakterdeyim” şeklindeki sözleri espri olsun diye karavanın makyaj aynasına yapıştırıldı. O karavan da Sefirin Kızı dizisine gidince, Uraz Kaygılaroğlu bu eğlenceyi kaçırmadı…

Uraz Kaygılaroğlu ve Demet Özdemir'in karavan krizi kahkaha attırdı! Bu işte bir tuhaflık var!! 9

Durumun açıklaması ne olursa olsun, sosyal medyada çok konuşulan bir durum ortaya çıktı. Demet Özdemir de Uraz Kaygılaroğlu’nun bu paylaşımını kendi hesabında paylaşıp gülme efektiyle “itinayla karaktere sokulur, geri gönder” yanıtını verdi.

Demet Özdemir, bu paylaşıma espriyi de yapıştırmış: Hazırlandığım karavan kaderimdir!

İşte o video: