Ana sayfa Dizi Haberleri Ushan Çakır yine izleyicileri derinden sarsacak bir diziyle ekrana dönüyor!

Ushan Çakır yine izleyicileri derinden sarsacak bir diziyle ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ushan Çakır, canlandırdığı farklı karakterlerle göz dolduran, başarısıyla parmak ısırtan isimlerden birisi.. 2000’li yılların başından itibaren hem sinema hem dizi sektöründe birçok projede bulunan oyuncu, iddialı rolleriyle hafızalarda yer alıyor.

Leyla İle Mecnun dizisinde Arda olarak öne çıkan oyuncu, 20 Dakika’da ise Özgür karakterine hayat vermişti. Kurt Seyit ve Şura dizisinin Celil’i olarak beğenilen oyuncu, Kara Ekmek’te Çeten, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde ise Hezarfen Ahmet Çelebi olmuştu.

Kara Yazı, Masum Değiliz, Ufak Tefek Cinayetler, Avlu, Ferhat ile Şirin, Ya İstiklal Ya Ölüm gibi yapımlarda da boy gösteren oyuncu, birbirinden çok farklı karakterlere ustalıkla hayat verdi.

Rise of Empires Ottoman isimli Netflix yapımında Zaganos Paşa karakteriyle de adından söz ettiren Ushan Çakır, şimdilerde yeni bir dizinin hazırlıklarını yapıyor.

Ushan Çakır yine izleyicileri derinden sarsacak bir diziyle ekrana dönüyor! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, Kırmızı Kamyon isimli yeni dizi için anlaşma yaptı. Show TV ekranında yayınlanması beklenen dizide Ushan Çakır’ı Cem isimli karakterde izleyeceksiniz. Görkem Sevindik’in başrolünde oynayacağı Kırmızı Kamyon dizisi, itfaiyecilerin hayatını anlatan iddialı bir proje…

Suavi Doğan gibi televizyon dünyasının tanınmış bir isminin sahibi olduğu 10. Ev isimli yapım şirketinin dizisi olan Kırmızı Kamyon, merakla bekleniyor.